Horoscop zilnic 18 august 2021. Leii vor avea parte de conflicte la serviciu, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 18 august 2021. 


Berbec

Contextul astral de astăzi activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, care nu va fi lipsit de tensiuni cu partenerul de cuplu din cauza deciziilor tale de natură profesională. Atenție la toate parteneriatele, personale sau profesionale, pentru că este posibil să fie nevoie să clarifici unele chestiuni până nu se complica lucrurile!

 

Taur

Posibil, astăzi, să nu ajungă la tine o serie de informații de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea sau un proiect personal. S-ar putea să aștepți un raspuns de la o instituție publică și să apară întârzieri sau blocaje. În ce privește transmiterea mesajelor, asigură-te că interlocutorii tăi înțeleg exact ce vrei să transmiți!

 

Gemeni

Astăzi, te preocupă banii, de unde poți face rost, să te împrumuți sau poate folosești un card de credit să achiți un minisejur pentru o ofertă pe care nu vrei să o refuzi. Speri să nu apară situații neprevăzute și să pleci în această mică vacanță. 

 

Rac

Astăzi, nu încerca să închei un contract sau să încerci să ajungi la același numitor comun cu partenerul de cuplu, pentru că vei avea parte de discuții în contradictoriu. Fiecare își dorește altceva, s-au adunat prea multe frustrări și acum este greu să reparați deodată ce s-a stricat.

 

Leu

La serviciu apar tensiuni și conflicte, este multă muncă și ai impresia că nu poți face față la volum. Plus că nu ești motivată și-ți lipsește dispoziția necesară să faci față unui efort susținut. Relațiile cu colegii pot să devină conflictuale și este imposibil să-ți menții calmul. După serviciu este recomandat să te relaxezi, să ieși în oraș cu prietenii.

 

Fecioară

Astăzi, iei inițiativa în planul sentimental și deschizi niște subiecte pe care le tot amâni. Dacă ești singură, te decizi brusc să-ți iei câteva zile de concediu pentru a scăpa de stresul cotidian și începi să cauți oferte. Iei legătura cu șefii și soliciți să-ți aprobe câteva zile libere.

 

Balanță

Chestiunile casnice te preocupă astăzi și nu sunt excluse tensiuni între tine și unii membri ai familiei, așa că astrele recomandă să iei lucrurile mai ușor, mai ales că pot să apară și situații care să te ia prin surprindere. În planul sentimental, ești pregătită să începi o nouă relație.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi, cu Luna în sectorul comunicării, ar trebui să-ți dea deschidere către ceilalți, să porți conversații, să ai întâlniri și deplasări pe distanțe scurte, însă lucrurile vor sta exact invers. Nu ești în cea mai bună formă și preferi să stai retrasă. Și comunicarea cu partenerul de cuplu ar putea avea de suferit. 

 

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, însă nu este indicat să faci artificii financiare sau investiții, ci mai degrabă să cauți soluții de suplimentare a veniturilor sau de a economisi mai mult. Și dacă este vorba de un împrumut, gândește-te înainte bine, să nu rămâi în pierdere dacă nu ți se returnează datoria.

 

Capricorn

Astăzi, beneficiezi de tranzitul Lunii prin casa personalității și-ți imprimă echilibru interior, ești mai stăpână pe tine și orientată pe atingerea obiectivelor. Totodată rezolvi unele lucruri complicate la locul de muncă. Posibil în partea a doua a zilei să negociezi un contract sau să primești un răspuns de la un angajator.

 

Vărsător

Astăzi, pe de-o parte ți se apreciază meritele la serviciu sau într-un proiect la care ai lucrat, pe de alta, în planul sentimental se întâmplări lucruri care par să aducă o schimbare în cuplu. Nu ai o stare prea bună psihică și încerci să faci față tuturor provocărilor fără să observe ceilalți că ești afectată.

 

Pești

Astăzi, relațiile de prietenie sau un proiect intră sub vizorul tău și nu ești surprinsă atunci când apar probleme, tensiuni și chiar conflicte. Ies la iveală unele lucruri și încerci să găsești o rezolvare care să mulțumească pe toată lumea. Până la finalul zilei trebuie să clarifici o situație în relația cu un prieten.

Vezi și: Trending review - Șarpe născut cu emojiuri pe spate!

related posts

Modifică setările cookies