Horoscop zilnic 10 august 2016. Berbecii au parte de situatii tensionate, iar Racii au probleme de comunicare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 august 2016.


BERBEC

Astazi ai parte de situatii tensionate care te pot face sa pierzi din vedere cateva planuri pe care le aveai. Nu este nimic grav, cu atat mai mult cu cat ceea ce se intampla acum are prioritate.

 

TAUR

Un grup din care faci parte sau chiar echipa de la locul de munca va suferi cateva schimbari. Cel mai bine ar fi sa nu te implici in conflicte de niciun fel si sa nu tii partea nimanui, pentru ca nu stii exact cum va arata situatia mai tarziu.

 

GEMENI

Au loc schimbari importante pentru tine, in special in spectrul familiar. Trebuie sa incerci sa eviti frustrarile si sa te detasezi de problemele care nu te afecteaza personal. Asta te va ajuta sa iti ajuti pesoanele dragi din jurul tau, intr-un mod obiectiv.

 

RAC

Exista ceva probleme de comunicare in relatia cu o persoana aflata la distanta. Cel mai bine ar fi sa iti pastrezi calmul si sa nu te suprasoliciti. Celorlalti nu le pasa ca tu te agiti mai mult decat este cazul, asa ca ai putea la fel de bine sa iei o pauza.

 

LEU

Ai o latura care te transforma intr-un mic psiholog, iar asta te va ajuta astazi, pentru ca cineva are nevoie de un sfat de la tine. Bazeaza-te pe intuitia ta, pentru ca te va duce intr-o directie buna.

 

FECIOARA

Este timpul sa te bucuri de un concediu vine meritat. Nu uita insa ca timpul este limitat si incearca sa te bucuri cat mai mult de ceea ce ai si poti face in aceasta vacanta.

 

BALANTA

Simti ca cineva iti ascunde ceva, iar asta te supara peste masura. Incearca sa nu te mai incarci cu probleme si sa nu ii mai lasi pe ceilalti sa te domine, mai ales atunci cand stii ca esti mult mai buna decat ei.

 

 

SCORPION

Astazi te vei intalni cu un grup de persoane pe are nu le-ai mai vazut de mult timp, planificat sau nu. Este posibil sa ramai dezamagita dupa aceasta revedere si sa constati ca unii oameni s-au schimbat radical.

 

SAGETATOR

Astazi vei fi inconjurata de multe persoane de sex feminin, nu toate simpatizandu-te. Incearca sa te tii departe de barfe si nici sa nu dai curs discutiilor neplacute despre altii.

 

CAPRICORN

Se intampla lucruri importante astazi, poti primi un cadou neasteptat sau sa ai parte de o crestere salariala pe care nici nu o banuiai. Este suficient spus cat sa iti dai seama ca ziua ta va fi una foarte buna.

 

VARSATOR

Astazi vei primi un telefon sau un mesaj cu importanta sentimentala. Cateva vesti te vor lusa prin surprindere si te vor face sa fii melancolica. In a doua parte a zilei te vei ocupa mai mult de starea de spirit a unei persoane apropiate, decat de a ta.

 

PESTI

Astazi este posibil sa fii afectata de gelozie, fie ca este a ta sau a partenerului tau, iar asta te pune pe ganduri si iti aduce amintiri neplacute. Cu toate acestea, daca stii cum sa privesti situatia, totul se poate intoarce in avantajul tau.

related posts

Modifică setările cookies