Horoscopul saptamanii 16 - 23 martie 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 16-23 martie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Ai parte de o saptamana plina de senzatii tari si de emotii cum nu ai mai trait de mult. Persoana iubita este hotarata sa te rasfete in continuu, de aceea ar trebui sa te bucuri de aceasta perioada minunata. 

Bani - Nu prea stai bine din punct de vedere financiar, mai ales ca apar niste cheltuieli neprevazute care iti dau peste cap planurile, asa ca trebuie sa gasesti o solutie pentru a te redresa. 

Munca - Nu prea ai chef de munca, mai ales ca de-abia ai trecut peste o perioada in care ai petrecut mult prea multe ore la job, asa ca este indicat sa eviti luarea unor decizii importante. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Lucrurile nu merg foarte bine pe plan sentimental, te certi din ce in ce mai mult cu persoana iubita, iar singura rezolvare pare sa fie o discutie serioasa si sincera la finalul careia sa vedeti daca mai continuati impreuna. 

Bani - Ai atat de multe cheltuieli de facut incat esti nevoita sa apelezi la economiile pe care ti le facusei pentru concediu. Chiar daca problemele par sa nu se mai termine, pana la urma vei reusi sa le rezolvi. 

Munca - Se anunta o saptamana linistita, in care nu trebuie sa faci nimic special, mai ales ca de-abia ai trecut cu brio peste o evaluare, asa ca relaxeaza-te cat poti. 

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Te-ai saturat de felul in care se comporta partenerul de viata si nu prea esti dispusa sa-i mai acorzi vreo sansa, mai ales ca nu este prima data cand treceti printr-o perioada asemanatoare. 

Bani - O suma nesperata de bani iti intra in cont in aceasta saptamana, lucru care nu poate decat sa te bucure, tinand cont ca aveai nevoie de ei pentru a-ti plati o parte din datoriile pe care le-ai acumulat.

Munca - Esti intr-o forma maxima la job, termini toate proiectele in care erai implicata si primesti o sarcina importanta din partea superiorilor ca rasplata pentru eforturile pe care le-ai depus. 

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

HOROSCOP RAC

Dragoste - Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine, dupa o perioada in care nu credeai ca o sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat. Profita de aceasta oportunitate si vezi cum evolueaza lucrurile. 

Bani - Nu trebuie sa ai prea multe sperante in aceasta saptamana, deoarece nu vei avea niciun succes din punct de vedere financiar, ba din contra. Vor aparea niste cheltuieli care iti vor da planurile peste cap. 

Munca - Esti implicata intr-un proiect nou la serviciu, iar asta iti ocupa mai mult timp decat ai fi sperat, de aceea esti nevoita sa amani unele dintre iesirile pe care ti le programasei cu prietenii. 

HOROSCOP LEU

Dragoste - Ai parte de o saptamana pasionala, in care esti rasfatata si alintata de persoana iubita, situatie care iti place pana la un punct in care iti doresti putina libertate. 

Bani - Ai parte de o saptamana linistita din acest punct de vedere, platesti o mare parte a datoriilor si reusesti sa ajungi la zi cu facturile si ratele lunare. 

Munca - La job se anunta o serie de modificari importante, de aceea spiritele vor fi destul de agitate. Incearca sa ramai calma si sa dai dovada de diplomatie, deoarece acum este momentul oportun pentru asta. 

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Astrele sunt de partea ta, petreci mult timp cu partenerul de viata si realizezi inca o data cat de norocoasa esti sa ai alaturi un om atat deosebit si dragastos.

Bani - Nu se intampla nimic important din punct de vedere financiar, te straduiesti sa faci mai multe economii si sa nu mai cumperi lucruri inutile, iar la final calculele par sa iasa pe plus. 

Munca -  Ai o saptamana plina de realizari la job, superiorii te rasplatesc pentru munca pe care ai despus-o in ultima perioada, asa ca ar fi bine sa te bucuri de tot ceea ce ti se intampla, deoarece meriti. 

HOROSCOP BALANTA

Dragoste -  Iei niste decizii pripite din punct de vedere sentimental. Ar trebui sa analizezi mai bine situatia si sa te gandesti de doua ori inainte de a face un pas important in ceea ce priveste relatia ta. S-ar putea sa regreti mai tarziu.

Bani - Ai parte de stabilitate financiara saptamana aceasta. Poti rasufla usurata: nu trebuie sa "strangi cureaua", dimpotriva te poti chiar rasfata cu micile tale placeri. Atata timp cat nu exagerezi, banii vor fi suficienti.

Munca - Nu excelezi la capitolul realizari profesionale in aceasta saptamana. Esti plictisita de jobul tau si nu te simti deloc motivata. Poate este momentul sa iti schimbi jobul, daca actualul nu iti mai aduce satisfactii.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Astrele sunt de partea voastra in aceasta saptamana. Relatia cu partenerul merge excelent, iar tu esti cat se poate de relaxata din punct de vedere sentimental. Simti ca ai intalnit persoana potrivita si ca ai ajuns la finalul cautarilor.

Bani - Cheltuielile pe care le-ai facut saptamana trecuta se fac simtite si in aceasta saptamana, pentru ca ti-au dezechilibrat bugetul pe termen mai lung. Incearca sa nu te afunzi si mai tare in datorii.

Munca - Primesti noi atributii la job si nu esti deloc incantata de ce trebuie sa faci ca sa iti castigi existenta. Esti adepta compromisurilor in viata, insa de data aceasta simti ca ai fost pacalita. 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Nu mai simti nimic pentru el si iti doresti sa testezi si viata de femeie singura. Simti nevoia de a lua o pauza, de a nu mai fi constransa de regulile unei relatii. Este momentul pentru un nou inceput in viata ta.

Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana aceasta, atata vreme cat nu faci vreo cheltuiala nechibzuita. Insa astrele spun ca vei fi destul de cumpatata, asa ca nu are rost sa iti faci griji din punct de vedere financiar.

Munca -  Simti ca meriti mai multa apreciere - mai ales din punct de vedere financiar - din partea superiorilor la locul de munca. Incerci sa le dai sefilor de inteles ca daca nu fac ceva in acest sens, nu vei mai sta prea mult timp in firma respectiva.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Ai parte de o supriza din partea persoanei iubite. Esti in centrul atentiei lui si trebuie sa profiti de lucrul acesta, insa nu ar fi rau daca si tu te-ai gandi sa-l surprinzi intr-un mod placut. 

Bani - Astrele sunt favorabile din punct de vedere financiar. Este timpul sa-ti faci curaj pentru a investi in proiectul la care ai visat de ceva vreme, pentru ca acum este momentul potrivit pentru asta.

Munca - Este o saptamana solicitanta la job, deoarece un coleg a avut nevoie de concediu medical, iar atributiile lui ti-au revenit tie. Incearca sa te organizezi mai bine, iar lucrurile se vor aranja. 

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Partenerul de viata iti face o surpriza cu ajutorul careia incearca sa-si ceara iertare pentru felul in care s-a comportat in ultima perioada, insa nu prea stii daca sa-i mai acorzi o sansa sau nu. 

Bani - Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar, chiar iti permiti luxul de a te rasfata si de a petrece o zi la cumparaturi sau la un salon de cosmetica. 

Munca - Te-ai saturat de felul in care se comporta colegii cu tine si de atmosfera de la actualul loc de munca, asa ca esti hotarata sa faci o schimbare si sa-ti gasesti un alt job. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Te-ai saturat de crizele de gelozie pe care le face partenerul tau, mai ales ca tu nu ii oferi niciun motiv. Esti hotarata sa pui capat relatiei, lucru pe care ti-l doreai de mult timp, dar pana acum nu ai avut curaj sa o faci. 

Bani - Primesti o suma importanta de bani, fie de la serviciu, fie de la cineva pe care l-ai imprumutat in trecut, asa ca iti poti rezolva o parte din problemele financiare cu care te confrunti de ceva vreme. 

Munca - Este o saptamana obisnuita la job, lucru care te bucura nespus, tinand cont ca esti destul de obosita si nu pareai sa mai faci fata inca unor zile stresante, cu diverse sedinte si intalniri. 

related posts

Modifică setările cookies