Horoscopul săptămânii 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Taurii scapă de datorii, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru aceasta perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii 30 septembrie - 6 octombrie 2019.


BERBEC

Muncă – Este o săptămână bună pentru tine din punct de vedere profesional. Astrele sunt de partea ta, așa că tot ce trebuie să faci este să profiți de oportunitățile care îți ies în cale. Acum este momentul bun pentru a-ți pune planurile în aplicare.

Dragoste – În plan personal ți se recomandă să nu faci promisiuni pe care nu le poți tine și să nu lași impulsivitatea să domine în comunicare cu partenerul pentru că poti ajunge în ipostaza în care să regreți ceea ce spui.

Bani – Ținând cont că planul profesional îți merge atât de bine, banii nu vor întârzia nici ei să apară. Lucrează săptămâna aceasta cu drag pentru a te bucura în cel mai scurt timp de roadele muncii tale.

TAUR

Muncă – Inspirația este la cote maxime, așa că ți se recomandă să pui în practică cele mai îndrăznețe planuri. Cu cât faci mai multe în această săptămână, cu atât vei avea mai multe roade de cules în săptămânile următoare.

Dragoste – Prin intermediul job-ului poți cunoalte noi persoane interesante. Fii deschisp li prietenoasp pentru cp poți transforma cu ulurință o relație de amiciție într-o relație amoroasă.

Bani – Banii nu întârzie nici ei să apară, ceea ce îți ridică moralul. Poți răsufla ușurată! Dacă aveai datorii, în această săptămână poți scapă de ele.

GEMENI

Muncă – Indiferent de taskurile pe care le ai de făcut în această săptămână, încearcă să ceri mereu și o a doua opinie pentru a te asigura că iei cea mai bună decizie. Tot în această perioadă este bine să ții cont de expresia “măsoară de două ori și taie o dată”.

Dragoste – Orice problemă poate fi depășită mult mai ușor dacă ai susținerea persoanei iubite. De aceea, este bine să încerci să îi dedici mai mult timp partenerului de viață.

Bani – Din punct de vedere financiar nu traversezi o perioadă favorabilă, dar vestea bună este că situația aceasta nu va dura prea mult. Păstrează-ți atitudinea pozitivă!

RAC

Muncă – În ultima perioadă ai tot simțit că muncești în zadar, ceea ce te-a făcut să acumulezi o serie de frustrări. Din fericire, această situație se va schimba, așa că vei simți că ți se va ridica o greutate de pe umeri. 

Dragoste – În această săptămână trebuie să ai grijă la comunicare. Conflictele pot izbucni cu ușurință, așa că va trebui să depui un efort suplimentar, să dai dovadă de răbdare și să fii mult mai calmă.

Bani – După lungi așteptări, banii ajung și în contul tău și reușești să-ți satisfaci toate nevoile, să-ți faci toate poftele pe care le-ai avut în ultima perioadă și de la care a trebuit să te abții. 

LEU

Muncă – Săptămâna aceasta încearcă să-ți valorifici talentele pentru că vor apărea destule oportunități la care doar visai în trecut. Altfel spus, acum îți poți îndeplini visurile.

Dragoste – Fanteziile pe care le ai pot reprezenta sarea și piperul de care relația ta are nevoie în această perioadă. Dă frâu liber imaginației pentru că partenerul tău va fi mai mult decât încântat de această schimbare.

Bani – Cu cât depui mai mult efort pe plan profesional, cu atât vei avea mai mult de câștigat. Mai exact, confortul tău financiar va depinde de ambiția și forța de muncă de care vei da dovadă.  

FECIOARA

Muncă – Planul financiar are prioritate în această săptămână. Prin urmare, îți canalizezi toată energia spre taskurile pe care le ai de dus la bun sfârșit. Nu îți va fi ușor, dar vei face față tuturor provocărilor.

Dragoste – Chiar dacă te axezi pe ceea ce ai de făcut la job, asta nu înseamnă că trebuie să-ți neglijezi partenerul. Indiferent de cât de mult ai munci, încearcă să faci loc și romantismului în viața ta personală.

Bani – Încearcă să fii mai chibzuită în această săptămână, să nu risipești tot ce câștigi și să pui și câțiva bani la saltea pentru zile negre. 

BALANTA

Muncă – Ca să reușești în plan profesional, în această săptămână trebuie să dai dovada de inițiativă. Orice idee ai avea, este bine să o pui în practică pentru că îți poate aduce satisfacții. 

Dragoste – Săptămâna aceasta ești într-o formă de zile mari! Reușești cu ușurință să te faci plăcută, așa că nu este exclus să îți cunoști jumătatea în această perioadă. Dacă faci deja parte dintr-un cuplu, relatia voastră se va suda și mai mult.

Bani – Te poți bucura de venituri suplimentare dacă îndrăznești să ieși din zona ta de confort. Pentru a face asta, trebuie să rupi barierele pe care singură ți le-ai impus până acum.

SCORPION

Muncă – Lucrezi cu drag în această perioadă, iar roadele apar imediat, ceea ce te umple de energie pozitivă și îți dă și mai multă forță de muncă. Încearcă să păstrezi acest vibe pozitiv pentru cât mai mult timp.

Dragoste – Energia pozitivă care te învăluie în această săptămână se manifestă si în plan personal și nu este exclus să îi faci o surpriză partenerului de cuplu și să plănuiești o escapadă în doi.

Bani – Te așteaptă o perioadă excelentă din punct de vedere financiar. Indiferent de cât vei cheltui, tot vei găsi modalități prin care să reușești să economisești.

SAGETATOR

Muncă – Planul profesional îți aduce motive de bucurie în această săptămână. Cel mai probabil, acum vei culege roadele muncii pe care ai depus-o cu ceva timp în urmă. 

Dragoste – În această săptămână sunt favorizate relațiile la distanță. Prin urmare, nu este exclus să cunoști pe cineva din străinătate și să se înfiripe între voi o frumoasă poveste de dragoste.

Bani – Te poți considera o norocoasă pentru că ești ferită în această perioadă de problemele financiare. Ba mai mult, totul merge ca pe roate și reușești să faci bani și din piatră seacă.

CAPRICORN

Muncă – Săptămâna aceasta este profitabilă din punct de vedere profesional și reușești să rezolvi problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă Vezi în sfârșit lucrurile cu alti ochi și depășești obstacolele.

Dragoste – Simți nevoia să comunici mai mult cu persoana dragă. În ultima vreme nu ați mai petrecut la fel de mult timp împreună și simți că v-ați distanțat. Profită de această săptămână pentru a șterge cu buretele orice problemă din trecut.

Bani - Dacă ai împrumutat pe cineva cu o sumă de bani și credeai că nu o să-i mai vezi vreodată, în această săptămână s-ar putea să-i primești înapoi.î Încearcă să nu-i risipești pe lucruri de nimic.

VARSATOR

Muncă – Obiectivul acestei săptămâni este să scapi de datorii. Prin urmare, vei face tot ce-ți stă în putință, vei munci cât vei putea de mult, iar eforturile tale vor fi răsplătite în cele din urma.

Dragoste – Partenerul te susține în tot ceea ce faci. Ba mai mult, muncește cot la cot cu tine pentru a te ajuta să-ți atingi mai repede obiectivele. Încearcă să-i arăți cât de mult apreciezi ceea ce face pentru tine.

Bani – Planul financiar nu este înfloritor acum, dar asta nu înseamnă că trebuie să disperi pentru că de săptămâna viitoare lucrurile se vor schimba în bine. Trebuie să dai dovadă de răbdare.

PESTI

Munca – Poți spune că stai bine din punct de vedere profesional, dar parcă nu te mai mulțumeste acest confort și vrei mai mult, vrei saă ai parte de noi provocări. Îndrăznește și vei avea numai de câștigat.

Dragoste – Poți primi o veste bună din partea persoanei iubite. Nu este exclus să fie vorba despre o călătorie pe care urmează să o faceți împreună. Adevărul este că nu ești pregătită să îți iei rămas bun de la sezonul cald. Poate plănuiți o escapadă în țările calde.

Bani – Veniturile suplimentare pot fi asigurate dacă îți depășești zona de confort. Exploatează-ți toate talentele, profită de relațiile și cunoștințele pe care le ai, fă parteneriate noi… de undeva trebuie să vină banii.

 

Vezi și: Rețetă Omletă cu mozzarella

related posts

Modifică setările cookies