Horoscopul săptămânal 10-16 februarie 2020. Vărsătorii cheltuie foarte mulți bani, ce se întâmplă cu Peștii


Vezi ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră în săptămâna 10 - 16 februarie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Ai grijă în această săptămână, că emoții și acțiunile pripite în sfera sentimentală ar putea să-ți aducă necazuri! Ai dispoziție de flirt și partenerul ar putea afla, așa că redirecționează-ți energiile către el și petrece un weekend pasional!

Bani – Săptămâna trece neobservată la capitolul bani și doar în weekend îți faci niște socoteli și ești mândră că ai reușit să negociezi un contract în favoarea ta. 

Muncă – Cele mai active zile din săptămână, la locul de muncă, vor fi luni și marți. Capacitățile tale de observație, dar și de eficientizare a timpului nu vor trece neobservate. Vei profita de aceste lucruri la mijlocul săptămânii, când vei încerca să ai relații strânse cu partenerii de afaceri. Marte își face intrarea în sectorul profesional de duminică și anunță până la finalul lunii martie o perioadă activă în carieră.

Horoscop Taur săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Nu-ți irosi energia cu prietenii în prima parte a săptămânii! Chiar dacă ești implicată într-un proiect comun cu unul dintre apropiați, ar fi bine ca luni și marți să-ți rezervi timpul partenerului. Dacă nu poți în prima parte a săptămânii, măcar în weekend pregătește o surpriză și petreceți departe de toată agitația cotidiană.

Bani – Te preocupă ce cadou să îi faci partenerului cu ocazia Valentine’s day. Ai timp doar câteva zile să pui la punct un plan cu care să-ți dai gata partenerul.

Muncă– La serviciu săptămâna este încărcată doar la final, iar de duminică de când Marte își face intrarea în casa principiilor și valorilor morale, a studiilor și a delegațiilor, până la finalul lunii martie vei avea o perioadă încărcată în aceste domenii.

Horoscop Gemeni săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Nu mai ai răbdare până la finalul săptămânii pentru Valentine’s day și furi startul de miercuri. Îi dai cadoul și-l anunți că vrei să petreceți cele mai frumoase zile până duminică.

Bani –Pentru că în sectorul avantajelor materiale, de duminică, intră Marte, planeta acțiunii, încep să se miște lucrurile în tot ce semnifică bani pe care îi ai impreună cu partenerul/ cu alte persoane sau începi niște negocieri cu o instituție financiară pentru a obține o finanțare.

Muncă– Posibil în zilele de luni sau marți să primești o propunere din partea șefilor să treci pe alt post, binențeles cu mai multe beneficii financiare. Nu prea te simți în stare să iei decizii în această perioadă, deoarece te simți confuză, și amâni raspunsul.

Horoscop Rac săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Săptămâna aceasta urmează un weekend prelungit și te poți considera norocoasă că aspectele planetare sunt de partea ta și-ți favorizează planul sentimental și petrecerea timpului cu persoana iubită. Vor fi trei zile în care vei uita cu totul de sarcinile de la serviciu și te vei bucura de activități relaxante și de iubire.

Bani – Cheltui o sumă de bani importantă pentru a-i face o surpriză partenerului de cuplu cu ocazia Valentine’s day. Posibil să mergeți la un spa sau la masaj.

Muncă– Cele mai active zile ale săptămânii la locul de muncă vor fi luni și marți, când vei fi foarte activă în sfera socială, programezi întâlniri și susții proiecte. Totodată vei avea tot felul de interacțiuni cu instituții publice în vederea obținerii unor acte/documente. De diminică, Marte traversează sectorul parteneriatelor de afaceri, semn că până la finalul lunii martie vei fi interesată să-ți atingi obiectivele profesionale, prin încheierea unor parteneriate profitabile.

Horoscop Leu săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Deși ai avut în plan să îi faci o surpriză partenerului și să plecați undeva câteva zile, astrele îți dau peste cap planurile și veți petrece timpul acasă, în tihnă. Nu-ți strica buna dispoziție, pentru că este binevenită puțină odihnă!

Bani – Luni și marți încasezi bani și o parte din sumă o folosești să achiziționezi ceva în casă sau îți ajuți familia/părinții cu niște cumpărături.

Muncă– Dacă ai de programat ședințe, întâlniri în această săptămână, află că cele mai favorabile zile sunt miercuri și joi. Totodată, de duminică de când Marte, planeta acțiunii, intră în sectorul muncii, vei observa acțiune mai multă la locul de muncă. Totul va ține până la finalul lunii martie, deci ar trebui să fii atentă pentru că Marte poate strica și relațiile cu colegii.

Horoscop Fecioara săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– La mijlocul săptămânii primești un cadou de la partener pentru că nu a mai avut răbdare să aștepte weekendul să ți-l ofere. Săptămâna aceasta se declanșează acțiunea în planul sentimental, mai ales că Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în sfera sentimentală, iar până la finalul lui martie vei trăi clipe intense.

Bani – Miercuri sau joi primești o sumă de bani dintr-o colaborare. Banii îi așteptai de săptămâna trecută, însă au fost niște amânări. 

Muncă– Se anunță un weekend activ la locul de muncă, mai ales că este posibil să apară tot felul de surprize neașteptate. Posibil să faci și multe deplasări să discuți unele chestiuni financiare.

Horoscop Balanță săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste–Partenerul îți face o surpriză miercuri și te anunță că a achiziționat un sejur în străinătate. Deși a vrut ca sejurul să fie în această săptămână, lucrurile nu s-au aranjat precum și-a dorit. Nu-i nimic, o minivacanță este binevenită oricând.

Bani –În weekend cheltui mai mult decât bugetul stabilit pe cumpărături și pentru cei dragi. Frustrările de la serviciu te trimit la shopping. Ai impresia că dacă-ți cumperi ceva drăguț, mai uiți din nemulțumirile acumulate.

Muncă– La serviciu ți se pare tot mai greu să-ți duci sarcinile la îndeplinire, pentru că vin peste tine mereu sarcini noi și nu mai faci față. Ești într-o stare de oboseală continua și totuși, nu te poți concentra să iei niște decizii cu privire la activitatea ta profesională. Vrei o schimbare și nu mai ai răbdare să se declanșeze lucrurile.

Horoscop Scorpion săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– În weekend Luna ajunge în zodia ta, așa că vei deveni pasională. Vei primi surprize frumoase de la astre și vei trăi câteva zile excelente alături de partener.

Bani –Poți să întâmpini probleme cu banii săptămâna aceasta și s-ar putea să umbli la economii pentru a cumpăra ceva apărut pe neprevăzut.

Muncă– La începutul săptămânii îți iei două zile libere pentru a pleca cu un grup de prieteni cu care ai un proiect în derulare. Încerci cumva să ai și activități extra job pentru a putea să te desprinzi cât mai repede și a avea afacerea ta. Miercuri și joi sunt zile destul de încărcate, însă unul dintre colegi împarte sarcinile cu tine.

Horoscop Săgetător săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Surpriza pe care o pregătești partenerului săptămâna aceasta o ții secretă și față de prietenele tale, de frică să nu se dea cumva de gol.

Bani – Duminică, Marte, planeta acțiunii, ajunge în Capricorn, în sectorul financiar. Așadar, până la finalul lunii martie, preocuparea ta principala va fi suplimentarea veniturilor.

Muncă– La serviciu ferește-te de persoanele care încearcă să profite de amabilitatea ta! Chiar dacă nu vrei, poți declanșa un conflict și să apară probleme, așa că încearcă și păstrează-ți cumpătul! În schimb, vei avea de partea ta o persoană, care îți apreciază munca și-ți propune o colaborare de lungă durată.

Horoscop Capricorn săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Apar schimbări benefice în  viața ta sentimentală. Chiar dacă partenerul nu se gândește atât de departe precum te gândești tu în relație, ar fi bine ca tu să stabilești detaliile importante și să îl provoci să faceți planuri noi împreună.

Bani – Nu te poți plânge de absența șanselor financiare. Vineri vei fi însă nevoită să achiți datorii, rate, utilități.

Muncă– De duminică de când Marte își face intrarea în zodia ta, este momentul să-ți exploatezi la maximum șansele profesionale, așa că până la finalul lunii martie pregătește-te de cursa vieții tale.

Horoscop Vărsător săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Săptămâna aceasta ai planificat o escapadă romantică într-o țară unde este cald și te poți bucura din plin de căldura și razele soarelui. Așadar, furi startul de Valentine’s day și pleci împreună cu partenerul de joi.

Bani – Săptămâna aceasta cheltui mulți bani pe relaxare și-ți faci toate plăcerile. Ai grijă totuși și nu depăși cu mult bugetul!

Muncă– Cele mai active zile de din săptămână de la locul de muncă sunt luni și marți, când ți se trasează niște sarcini să gestionezi niște bugete și să faci planul pentru următoarele luni. Dacă ai în plan să renegociezi un salariu, fă-o săptămâna aceasta, pentru că de săptămâna viitoare, când Mercur intră în retrogradare, lucrurile nu vor mai sta așa bine. Ai mai multe șanse să obții ceea ce-ți dorești dacă acționezi acum.

Horoscop Pești săptămâna 10 - 16 februarie 2020

Dragoste– Încă de la începutul săptămânii faci planuri pentru weekend și cum să-ți impresionezi partenerul de cuplu cu ocazia Valentine’s day. Te poți aștepta și tu la o surpriză din partea lui, așa că fii pregătită să ți se dea planurile peste cap!

Bani – Miercuri și joi se întrevede intrarea unei sume de bani în conturi. Posibil salariul sau banii dintr-o activitate independentă. Imediat te ocupi să faci plăți și cumpărături online.

Muncă–La serviciu te așteaptă câteva momente tensionate, poate și pentru că nu mai accepți nicio nedreptate care ți se face și spui ceea ce te deranjează. Vei avea nevoie de sprijinul moral al partenerului dacă treci prin situații delicate și emoționale. Marte, planeta acțiunii, mai traversează doar în această săptămână casa carierei și a șefilor, iar de duminică își face intrarea în sectorul care indică prietenii și planurile de viitor. Până la finalul lui martie îți vei lărgi cercul de cunoștințe.

related posts

Modifică setările cookies