Horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2020. Peștii încep o etapă nouă în viață, ce se întâmplă cu Taurii


Vezi ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră și citește horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 17 - 23 februarie 2020

Dragoste– Cu cele trei evenimente astrale din această săptămână, care se formează în casa subconștientului: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui din 19 februarie în zodia Pești și Luna Nouă din 23 februarie formată tot în zodia Pești, vei experimenta tot felul de trăiri și vei începe o analiză a toturor acțiunilor tale. Vei realiza că trebuie să-ți revizuiești atitudinea față de partener sau în general, față de persoanele din viața ta.

Bani – Spre finalul săptămânii ai o surpriză în planul financiar sau recuperezi o sumă de bani de la un prieten.

Muncă – Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă vor fi marți, miercuri și joi, când se dinamizează sectorul socio-profesional. Totodată, poate să apară un conflict cu persoane din străinătate, cu autoritate sau care reprezintă o instituție. Apelează la înțelepciune și diplomație pentru a nu pierde un contract!

Horoscop Taur săptămâna 17 - 23 februarie 2020

Dragoste– În planul sentimental este liniște dacă te afli într-o relație. Dacă ești singură, există tentația să te lansezi într-o relație secretă sau să reiei legătura cu persoane cu care ai trait cândva o poveste de dragoste, care pare să nu se fi încheiat.

Bani – Marți încasezi o sumă de bani, cu care îți rezolvi o problemă apărută neașteptat. În rest, trebuie să nu depășești bugetul.

Muncă– Proiectele si planurile pe termen lung, care-ți vizează cariera, intră într-un proces de reevaluare datorită celor trei aspecte importante ale săptămânii: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui în zodia Pești din 19 februarie și Luna Nouă din 23 februarie formată tot în zodia Pești. Totodată, ai gânduri să-ți faci afacerea ta, să ai mai multă libertate de mișcare și să nu mai depinzi de un program fix.

Horoscop Gemeni săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Atenție la ziua de marți, pentru că este posibil să intri în conflict cu partenerul, din cauza unui/unei prietene, care se amestecă în viața voastră sau dacă ești părinte, din cauza mentalității diferite legate de creșterea copiilor!

Bani –În a doua parte a săptămânii încerci să recuperezi o sumă de bani, mergi la bancă și te interesezi de condițiile unui contract de credit sau poate negociezi vânzarea unui apartement.

Muncă– Sectorul socio-profesional și ambițiile tale din carieră vor trece printr-un proces de analiză și reevaluare. Este ceva ce te nemulțumește la situația actuală și aștepți momentul în care să te lansezi într-un proiect personal. Toate aceste lucruri au loc datorită celor trei aspecte astrale din această săptămână: retrogradarea lui Mercur, intrarea Soarelui în Pești și Luna Nouă din zodia Pești. 

Horoscop Rac săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Partea a doua a săptămânii este mai activă din punct de vedere sentimental. Vei avea parte de un obstacol din care îți vei da seama dacă persoana lângă care ești merita să fie alături de tine. Poate ți se testează capacitatea de tolerantă, empatia și înțelegerea sentimentelor celuilalt.

Bani – Spre finalul săptămânii, cheltui o sumă de bani mai mare pentru activități de relaxare și distracție alături de partener sau de un grup de prieteni.

Muncă– Posibil din cauza celor trei aspecte astrale din această săptămână: Mercur retrograd din 17 februarie, intrarea Soarelui în Pești din 19 februarie și Luna Nouă din 23 februrarie din Pești, să începi o reevaluare a principiilor de viață și a sistemului de valori, iar la finalul perioadei să alegi ceea ce te reprezintă. Totodată, te gândești să reiei niște studii, cursuri sau să obții o bursă. Cea mai activă zi de la serviciu va fi marți, când pui bazele unui proiect, iar miercuri închei un contract.

Horoscop Leu săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Din această săptămână se activează puternic sfera intima, așa că după o reevaluare a situației și a dialogului cu partenerul de viață, veți lua niște decizii privind reînvierea pasiunii în cuplu.

Bani – Urmează o săptămână cu evenimente importante din punct de vedere financiar, datorită și celor trei aspecte astrale: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui din 19 februarie și Luna Nouă din 23 februarie din zodia Pești. Așadar, ești invitată să-ți reevaluezi situația financiară și să echilibrezi încasările de sume cu cheltuielile.

Muncă– Sfera profesională rămâne foarte activă și în această săptămână și prioritată în activitățile tale. Spre finalul săptămânii discuți cu șefii despre posibilitatea încheierii unui parteneriat profitabil de ambele părți.

Horoscop Fecioara săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Cele trei aspecte importante ale săptămânii și anume: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui din 19 februarie în zodia Pești și Luna Nouă din 23 februarie, te invită la o analiză și o reevaluare a relațiilor și a parteneriatelor.

Bani – Primești o invitație de a pleca la un prieten în străinătate. Nu mai stai pe gânduri, apelezi la cardurile de credit și-ți iei bilet de avion.

Muncă– O zi dificilă la locul de muncă se anunță ziua de vineri, cu surprize neașteptate și răsturnări de situație în activitățile și sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Horoscop Balanță săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Traversezi o perioadă destul de grea în familie, în relațiile cu unii membrii și se pune tot mai des problema unei separări. Nu știi în momentul de față care va fi drumul, dar aștepți cu nerăbdare să se rezolve într-un fel lucrurile.

Bani – Nu se întrevede nicio modificare în planul financiar în această săptămână. Poate doar să mergi la shopping sau la un salon de înfrumusețare.

Muncă– Cele trei aspecte importante ale săptămânii și anume: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui din 19 februarie în zodia Pești și Luna Nouă din 23 februarie, te invită la o analiză și o reevaluare a sarcinilor de serviciu, a condițiilor de muncă, dar și a relațiilor cu colegii.

Horoscop Scorpion săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Cele trei aspecte importante ale săptămânii: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui în Pești din 19 februarie și Luna Nouă din Pești din 23 februarie te invită la reevaluarea sentimentelor față de persoana iubită. Dacă ești singură, ai putea să începi o relație cu cineva la fel de sensibil ca tine.

Bani – Luni primești o sumă de bani de la o rudă, iar marți negociezi o colaborare.

Muncă–Se anunță o săptămână agitată, cu multe ședințe, întâlniri și rezolvarea unor chestiuni organizatorice ale firmei în care lucrezi. Se pune problema să preiei sarcinile unui coleg, care pleacă și nu vei reacționa tocmai bine, pentru că deja ești încărcată. Momentan lași lucrurile așa și te gândești cum să rezolvi lucrurile în avantajul tău.

Horoscop Săgetător săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Cele trei aspecte importante ale săptămânii: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui în zodia Pești din 19 februarie și Luna Nouă din 23 februarie, au rolul să te invite la o reevaluare a relațiilor de familie și la decizii care privesc regimul unei locuințe. Ai gânduri de schimbare a casei sau trebuie să administrezi un bun de valoare.

Bani – Contextul astral al zilelor de miercuri și joi favorizează negocierile și încasarea unor sume de bani.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt active în sfera profesională, pentru că ai multă energie și dai dovadă de inițiativă și curaj în rezolvarea tuturor chestiunilor apărute. Dacă ți-ai schimbat jobul de curând, ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile și experiența acumulată.

Horoscop Capricorn săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Dacă te afli într-o relație nepotrivită, ar fi bine să îți analizezi viața și să începi o reevaluare. Din acestă săptămână te pot ajuta și cele trei aspecte importante: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui în Pești din 19 februarie și Luna Nouă din Pești din 23 februarie, care se așază pe casa comunicării și a schimbului de idei. 

Bani –Spre finalul săptămânii primești o sumă de bani dintr-o speculație financiară și o cheltui pe activități de relaxare și distracție.

Muncă– La serviciu ai parte de drumuri scurte în afara sediului, vorbești mult, ai casuța poștală plină, raspunzi la emailuri, citești, te informezi, ai discuții inteligente cu colegii și șefii si le prezinți soluții la problemele apărute.

Horoscop Vărsător săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Deși în această perioadă sectorul relațional nu este traversat de către planete și deci ar trebui să fie liniște pe acest plan, tot ai mici neînțelegeri cu partenerul și vă acuzați reciproc de diverse lucruri care nu s-au întâmplat.

Bani – Cele trei aspecte importante ale săptămânii: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui în zodia Pești din 19 februarie și Luna Nouă din 23 februarie, te invită la reevaluarea situației financiare și la începerea unei noi etape prin echilibrarea încasărilor cu cheltuielile.

Muncă– Posibil la finalul săptămânii să simți o presiune din cauza sarcinilor de la serviciu. Astrele te sfătuiesc să reprogramezi o serie de întâlniri, ședințe sau dialoguri cu colaboratorii, deoarece pot să intervină tot felul de blocaje sau amânări. 

Horoscop Pești săptămâna 17 -23 februarie 2020

Dragoste– Cum cele trei evenimente astrale din această săptămână se formează în zodia ta, respectiv în casa personalității: retrogradarea lui Mercur din 17 februarie, intrarea Soarelui din 19 februarie în Pești și Luna Nouă din 23 februarie din Pești, ești invitată la o autoanaliză și la o reevaluare a relațiilor. Totodată, fenomenul de Lună Nouă îți deschide un drum nou și-ți poți seta obiective pentru următorul an, te poți afirma și începe o nouă etapă de viață.

Bani – Dacă ai programate întâlniri cu colaboratorii și asociații la mijlocul săptămânii, astrele te influențează în mod pozitiv, deoarece vei avea intuiție în afaceri și ești deshisă către oportunitățile financiare care apar.

Muncă– Luni și marți faci față cu greu sarcinilor de la serviciu. Pot avea loc dispute cu colegii. Apoi, poți afla niste secrete despre o colegă pe care o credeai prietenă. Spre finalul săptămânii ești nevoită să pleci mai devreme de la birou, deoarece o ruda mai în varsta îți solicită ajutorul.

related posts

Modifică setările cookies