Horoscop săptămâna 3 - 9 februarie 2020. Vărsătorii au parte de o criză în cuplu, ce se întâmplă cu Taurii


Vezi ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani, carieră și citește horoscopul săptămânii 3 - 9 februarie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Mijlocul săptămânii îți aduce preocupări de natură domestică. Iei decizii împreună cu partenerul vis-à-vis de viața voastră de familie. Din 7 februarie Venus, micul benefic, ajunge în zodia ta și-ți sporește farmecul, dispoziția de aventură și iubire și ți se prefigurează o perioadă favorabilă iubirii. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină de duminică din zodia Leu, care anunță un eveniment important în sfera sentimentală.

Bani – În ceea ce privește situația financiară, stai bine. Vei cumpăra un cadou deosebit partenerului.

Muncă – În primele două zile din săptămână ești foarte activă la locul de muncă. Te implici în toate proiectele, faci planuri și afli tot felul de secrete despre șefi sau despre condurere. Posibil în următoarea perioadă să aibă loc schimbări majore.

Horoscop Taur săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– În planul sentimental lucrurile sunt normale. Posibil din 7 februarie, de când Venus își face intrarea în casa izolării, să te simți melancolică, tristă și să-ți aduci aminte de tot felul de lucruri din trecut, de acțiunile tale sau ale partenerului în dragoste. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Leu de duminică, care aduce un eveniment sau o surpriză în planul profesional cu implicații și în sfera vieții de familie. Ți se cere să echilibrezi timpul petrecut la serviciu cu timpul petrecut cu cei dragi.

Bani – La începutul săptămânii lucrurile se complică puțin în cuplu, pentru că vor avea loc tot felul de dispute pe seama banilor. Posibile divergențe legate de o sumă de bani, pe care o vei încasa în această săptămână dintr-un proiect sau un bonus, iar partenerul nu va fi de acord cu destinația ei.

Muncă–Relația cu șefii este bună doar de suprafață, însă nu știi cum să faci să prinzi momentul oportun să le spui unele lucruri care te deranjează. Îți dorești o schimbare și nu mai ai răbdare ca aceasta să se întâmple și te lași dezamăgită de tot felul de promisiuni din partea șefilor.

Horoscop Gemeni săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Trebuie să înveți să cooperezi cu partenerul de cuplu și să nu mai lași ca unul dintre voi să-l domine pe celălalt. Caută armonia și lasă deoparte războiul! Venus, micul benefic și planeta iubirii, începe să-ți traverseze casa prietenilor și a grupurilor sociale din care faci parte, semn că vei socializa mai mult în următoarea perioadă. Dacă ești singură, o prietenă îți poate face cunoștință cu o persoană pe care să începi ușor-ușor să-l vezi mai mult decât o simplă cunoștință.

Bani –Chestiunile financiare o să te preocupe din partea a doua a săptămânii, când Luna ajunge în casa banilor. Îți tot calculezi ce sume ai de luat pentru a scăpa de datorii și de plata ratelor și utilităților. Surpriza va fi că-ți vor rămâne destui bani pentru luna în curs, lucru la care nu te așteptai.

Muncă– Luna Plină de duminică se formează în zodia Leu, în sectorul care indică comunicarea, schimbul de idei, negocierile și acumularea de cunoștințe. Este o perioadă bună să-ți negociezi un contract de muncă, financiar sau să susții examene, teste, lucrări și interviuri. Ți se vor potența abilitățile de comunicare. În altă ordine de idei, Mercur, guvernatorul tău, începe să tranziteze casa carierei, semn că vei primi tot felul de propuneri în sfera profesională.

Horoscop Rac săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste–În prima parte a săptămânii nu ai o stare tocmai bună, însă pofta de viață îți revine atunci când partenerul îți propune să plecați într-un city break.

Bani – Luna Plină din zodia Leu, care se formează duminică în sectorul financiar poate să-ți aducă beneficii financiare și o surpriză neașteptată în sectorul avantajelor materiale.

Muncă– Ai parte de simpatia șefilor din 7 februarie, de când Venus, micul benefic, își face intrarea în sectorul care indică profesia, autoritatea și relația cu șefii. La mijlocul săptămânii negociezi niște contracte profitabile departamentului în care activezi. Succesul se datorează și muncii în echipă, care ți-a adus multe satisfacții în ultimele luni, pentru că ai niște colegi cu care te înțelegi foarte bine.

Horoscop Leu săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste–Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia ta, în casa personalității și-ți dinamizează axa relațională, aducând multă energie. Te poți aștepta la o surpriză de la partener, iar lucrurile să ia o întorsătură neașteptată.

Bani – Din 3 februarie Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, începe să tranziteze casa avantajelor materiale și a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alti terți. Posibil să vrei să faci niște socoteli legate de destinația unor sume de bani pe care le ai în comun cu partenerul.

Muncă– Din 7 februarie Venus, micul benefic, îți aduce călătorii în scop profesional, începerea unor cursuri și obținerea cu succes a unor atestate/diplome, care să te ajute în carieră.

Horoscop Fecioara săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, își face intrarea în casa relațiilor începând de luni. Așadar, dialogul cu partenerul este binevenit pentru rezolvarea unor aspecte care au dus, în unele cazuri, la o ruptură între voi.

Bani – Din 7 februarie, Venus, micul benefic, își face intrarea în casa avantajelor materiale și vine cu cadouri sau primirea unor sume mici, dar cu care îți mai rezolvi din treburi.

Muncă– Luna Plină de duminică din zodia Leu activează sectorul subconștientului, al izolării și dinamizează axa muncii. Posibil să apară niște probleme la locul de muncă săptămâna aceasta și suprasolicitarea să te dea peste cap. Nu dispera, pentru că totul se rezolvă și nu abuza de medicamente!

Horoscop Balanță săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Din 7 februarie Venus, guvernatorul tău, începe să-ți tranziteze casa mariajului, a relațiilor și a parteneriatelor și anunță un perioadă favorabilă relațiilor și încheierii de parteneriate. Totodată, dacă ești singură, norocul îți poate surâde întâlnirea unui partener cu care să rezonezi.

Bani –Săptămâna în curs nu se înregistrează evenimente de natură financiară. Doar salariul și achitarea utilităților curente.

Muncă– Din 3 februarie Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, începe să-ți tranziteze casa muncii, semn că vei primi vești de la angajatorii unde ți-ai depus CV-ul. Luna Plină de duminică din zodia Leu se formează în casa prietenilor și a proiectelor, semn că vei avea parte de o surpriză din partea unui apropiat, care-ți propune un proiect inedit, care poate avea legătură cu educația copiilor, creativitatea, activitățile de relaxare sau sporturile.

Horoscop Scorpion săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Din 3 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în casa care indică iubirea, aventurile, activițățile artistice, de creție și de relaxare. Așadar, dacă au existat tot felul de probleme în cuplu, acum este momentul să le rezolvi prin comunicare și deschidere.

Bani – În primele două zile din săptămână este posibil să primești un cadou sau o sumă de bani venită dintr-o speculație financiară.

Muncă– Din 7 februarie Venus, micul benefic, începe să-ți tranziteze casa muncii, semn că vei avea tot felul de succese sau vei primi oferte de job. Totodată, posibil să se îmbunătățească condițiile de muncă și să ai o relație bună cu niște colegi cu care nu prea te înțelegeai. Totodată, Luna Plină de duminică din zodia Leu se formează în sectorul carieră și ambiții profesionale, semn că vei culege roadele unor demersuri profesionale.

Horoscop Săgetător săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Din 3 februarie Mercur, astrul comunicării și guvernatorul sectorului care indică partenerul, își face intrarea în casa familiei, semn că vor apărea tot mai dese dialoguri despre schimbarea/renovarea casei sau despre o posibilă mutare împreună cu partenerul. Venus, micul benefic, ajunge în 7 februarie în zodia Berbec, în planul sentimental și anunță o perioadă bună în cuplu sau dacă ești singură, vei primi tot felul de propuneri de întâlniri romantice.

Bani – Partea a doua a săptămânii este activă din punct de vedere financiar cu decizii care privesc achiziționarea unui bun de valoare mai mare sau accesarea unui credit. Totodată, posibil să ai de achitat și niște datorii sau impozite.

Muncă– Luna Plină de duminică din zodia Leu poate să-ți aducă o surpriză în planul profesional, în special cu asociații cu care lucrezi din străinătate. Posibil în urma unor negocieri să stabiliți termenii unui contract. Totodată, se poate rupe un contract cu un partener de afaceri care are probleme cu legea.

Horoscop Capricorn săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Luni, Venus, micul benefic, ajunge în casa comunicării, semn că evenimentele din sfera sentimentală este posibil să-ți aducă confuzie, dezamăgire și să te gândești tot mai serios la lămurirea unei situații în cuplu, pentru că te-ai săturat de dispute.

Bani – Luna Plină de duminică din zodia Leu dinamizează axa financiară, unde este posibil să ai parte de tot felul de surprize și răsturnări de situație. Posibil să primești o sumă de bani bonus sau evenimentele din ultima perioadă să te facă să-ți reorganizezi cheltuielile, prin deschiderea unui cont de economii.

Muncă– Primele două zile din săptămână ești foarte activă la locul de muncă și încerci să organizezi toată săptămâna de lucru, să programezi întâlnirile și să stabilești strategiile pentru luna ce tocmai a început. Spre finalul săptămânii te întâlnești cu unul dintre partenerii de afaceri, asociați sau colaboratori cu care vrei să închei tu separat o colaborare, de pe urma căreia să ai beneficii financiare.

Horoscop Vărsător săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Luna Plină de duminică din zodia Leu se formează în sectorul care indică mariajul, relațiile și parteneriatele, semn că poate interveni o criză în cuplu. Dacă ești singură, ai parte de o surpriză din partea partenerului sau tu îi faci o surpriză partenerului.

Bani – Mercur, astrul negocierilor, își face intrarea în casa banilor din 3 februarie, semn că acum este momentul să-ți negociezi salariul sau să cauți soluții de suplimentare a veniturilor. Vei știi să negociezi și să te pui în valoare, astfel încât să obții suma maximă.

Muncă– În prima parte a săptămânii nu prea reușești să faci față provocărilor de la locul de muncă pentru că visezi la distracție, relaxare, aventuri și întâlniri romantice. Registrul se schimbă din a doua parte, când casa muncii devine activă, iar tu determinată să conduci proiectele în derulare. Chiar dacă vei întâmpina tot felul de blocaje, nu te lași, și cu optimismul tău caracteristic, reușești într-un final să demonstrezi că perseverența și gândirea pozitivă poate să combată orice piedică.

Horoscop Pești săptămâna 3 - 9 februarie 2020

Dragoste– Dacă în ultima perioadă ai avut dispoziție de iubire, flirt și aventură, din această săptămână le lași în planul secund, pentru că prioritățile vor fi sfera profesională și banii obținuți de pe urma demersurilor tale în carieră.

Bani – Din 7 februarie, Venus, micul benefic, ajunge în Berbec, în casa banilor obținuți de la locul muncă. Se îmbunătățește situația financiară și datorită micului benefic, care a locuit in ultima perioadă în zodia ta și a făcut în așa fel încât să profiți de orice oportunitate care a venit spre tine.

Muncă– Din 3 februarie Mercur, astrul comunicării, începe să-ți tranziteze casa personalității, semn că vei știi să comunici și să negociezi, iar lucrurile să le faci să fie în favoarea ta. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Leu, din casa muncii, care anunță încheierea unei etape sau primirea unor vești favorabile din partea unor angajatori care te anunță că ai obținut postul mult dorit.

 

Abi Talent, despre Alex Velea: “Aveti mila de orfani!” - Trending review cu Daragiu - Episodul 14

related posts

Modifică setările cookies