A facut presiuni pentru ca verisoara sa sexy sa-l cunoasca pe Ronaldo. Gestul lui J.Lo i-a impresionat pe fani


In lumea celebritatilor nu poate fi greu sa convingi pe cineva sa iti imbratiseze verisoara de ziua ei de nastere. Acesta a fost probabil si gandul lui Jennifer Lopez atunci cand l-a convins pe Ronaldo sa o cunoasca pe verisoara sa, cel mai mare fan al fotbalistului, conform cantaretei.


Cantareata s-a folosit de tot farmecul de care poate da dovada, pentru a-l face pe ravnitul burlac sa ii ofere o imbratisare verisoarei sale.  Femeia, pe nume Tiana Ros, lucreaza ca asistenta ca divei latino, iar cele doua par sa aiba o relatie foarte apropiata. 

"Iti urmareste fiecare meci.Nu pot sa o aduc la serviciu, cand urmareste meciurile. Serios, este cel mai mare fan al tau din intreaga lume", i-a spusn Jennifer fotbalistului, care a parut extrem de amuzat si chiar i-a raspuns: "Inseamna ca are gusturi bune".

"Ii urmaream scorul si cand colo, el era aici. Asta ai tot planuit intreaga zi?", a raspuns verisoara cantaretei, vizibil emotionata, iar fanii nu au putut sa nu observe asemanarile dintre J.Lo si Tiana, care pare sa fi mostenit aceleasi trasaturi sexy ale divei.

Vezi video mai jos:

related posts

Modifică setările cookies