A fost Miss Univers si ar putea castiga acelasi titlu de mii de ori. Olivia Culpo, o aparitie stralucitoare


Frumoasa Olivia Culpo a impresionat la concursuri de frumusete, a castigat Miss Univers si continua sa straluceasca pe covorul rosu. Fosta Miss a fost ravasitoare si data aceasta,  cand a pasit imbracata intr-o rochie din satin, care a facut-o sa para imbracata in foita de aur.
 


Frumoasa bruneta in varsta de 24 de ani a fost prezenta la InStyle Awards si a dovedit inca o data nu doar ca a meritat titlu de cea mai frumoasa femeie din lume, ci si ca l-ar putea castiga oricand, din nou.

Rochia lunga, de culoare galben-auriu, a parut sa" curga" pe corpul sau apropiat de perfectiune, iar look-ul ales aminteste de frumusetea iconica a marilor dive de la Hollywood, din toate timpurile. Nu a lipsit decolteul generos, iar rujul de culoare rosie a intregit un look perfect pentru covorul rosu.

Olivia Culpo, reprezentanta Statelor Unite, a castigat finala concursului de frumusete Miss Universe 2012, organizat miercuri la Las Vegas, aducand astfel tarii sale primul titlu din ultimii 15 ani in aceasta competitie detinuta de Donald Trump si grupul NBC. Statele Unite castigasera de sapte ori acest concurs, dar ultima victorie a americancelor data din anul 1997, atunci cand s-a impus Brook Mahealani Lee.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, Olivia Culpo canta la violoncel, adora sa mearga la cinema si la concerte, sa viziteze muzee si sai ii faca pe oameni sa rada, potrivit site-ului concursului Miss Universe.


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • A fost Miss Univers si ar putea castiga acelasi titlu de mii de ori. Olivia Culpo, o aparitie stralucitoare

related posts

Modifică setările cookies