Miss Universe, poza de 140.000 de like-uri! Putine femei ar avea curajul sa se imbrace ca ea!


Olivia Culpo a fost desemnata Miss Universe in 2012 si pe buna dreptate! Americanca este de o frumusete rapitoare si peste 2 milioane de persoane ii urmaresc postarile de pe Instagram, acolo unde Olivia posteaza in fiecare zi cate o imagine provocatoare, fie ca isi arata abdomenul tonifiat sau bustul generos.


Olivia Culpo, in varsta de 25 de ani, a cucerit o lume intreaga in 2012, in momentul in care a castigat titlul de Miss Universe, si a reusit sa se mentina in atentia publicului de-a lungul anilor astfel ca, in prezent, orice fotografie de-a ei ajunge sa stranga zeci de mii de like-uri! 


 

????

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on


 

Final look yesterday! Winged eye, natural lip, and long hair! What do you prefer- long or short? ????

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on


Totusi, fotografia care a batut orice record si a strans peste 140.000 de like-uri, este cea in care Olivia s-a afisat pe strada intr-un sutien minuscul. Fosta Miss a optat pentru o tinuta masculina, cu pantaloni largi, dar si-a lasat camasa desfacuta, astfel inca sa i se vada abdomenul tonifiat si bustul. Fanii nu au ramas indiferenti: “este o tinuta simpla, dar arata atat de fancy!”, “lipsita de imprfectiuni”, “wow, sanii ei sunt perfecti!”, ‘Esti cea mai frumoasa femeie din lume” si “La naiba! Este superba”. Nu toti cei care o urmaresc au fost impresionati.


 

#BTS..... Shooting something secret ????????

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on


Au fost si cateva guri rele care au acuzat-o sa si-a pus implanturi mamare: “i s-au marit sanii peste noapte”, “Si-a marit sanii. Acum arata ca orice alta diva”.

related posts

Modifică setările cookies