Ravasitoare intr-o rochie din matase cu decolteu amplu. Miss Universe 2012, aparitie de nota 10 la un eveniment monden


Frumoasa Olivia Culpo a impresionat la petrecerea Hot Pink organizata de Breast Cancer Research Foundation in Manhattan. Fosta Miss Universe a fost ravasitoare pe covorul rosu, cand a pasit imbracata intr-o rochie din matase cu decolteu amplu.


Desi in acest moment nu mai este Miss Universe si nu mai poarta ravnita coroana a castigatoarei, Olivia se implica in continuare in proiecte umanitare si participa la evenimente care au in prim plan femeia si sanatatea ei.

In urma cu putin timp, Culpo a dat curs invitatiei celor de la Breast Cancer Research Foundation si a acceptat sa mearga la petrecerea Hot Pink, unde a atras atentia fotografilor prezenti la eveniment intr-o rochie lunga, decoltata si foarte eleganta, din matase.

Cu parul prins intr-un coc ingrijit si un machiaj perfect, fosta iubita a lui Nick Jonas a demonstrat ca inca detine toate calitatile care au transformat-o in urma cu patru ani in cea mai frumoasa femeie din Univers.

Desi au fotografiat-o din toate unghiurile, sperand probabil sa ii surprinda vreun defect, fotografii au ramas dezamagiti: Olivia a aratat senzational si a facut furori la acest eveniment:

  • Ravasitoare intr-o rochie din matase cu decolteu amplu. Miss Universe 2012, aparitie de nota 10 la un eveniment monden

related posts

Modifică setările cookies