A slabit dramatic pentru rolul vietii, care i-a adus Oscarul, dar acum o ia in cealalta directie. Cat de diferit arata


Matthew McMcConaughey este in stare de orice sacrificiu de dragul cinematografiei. Dupa ce a slabit dramatic pentru rolul din Dallas Buyers Club, care i-a adus premiul Oscar, actorul si-a recapatat treptat masa musculara, insa in cele mai recente imagini pare ca a mai luat cateva kilograme in plus.


Actorul, care in trecut a fost desemnat "Cel mai sexy barbat in viata" arata "schimbat" in cele mai recente imagini surprinse de paparazzi. Ce-i drept, nici hainele in care este imbracat nu il ajuta.

Matthew McMcConaughey a fost fotografiat iesind dintr-o cladire de birouri din New York, alaturi de frumoasa sa sotie Camila Alves. Imbracat in niste haine care pareau cu cel putin cinci numere mai mari, actorul s-a ingrasat considerabil. Desigur, si hainele ajuta la crearea acestei impresii, insa este destul de evident ca actorul a mai pus cateva kilograme in plus. Nu se stie insa daca "transformarea" este pentru un rol.

Pentru rolul din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughye a slabit pana a ajuns la o silueta scheletica. Dar el nu a impresionat doar cu aspectul fizic, ci si cu umanitatea pe care i-a adus-o unui personaj pe care nu il admiri la inceput, dar pe care ajungi sa-l indragesti spre final. "Este prima data in cariera in care pierd bani, fara gluma. Am refuzat orice rol timp de 2 ani pana a aparut acest film", spunea actorul intr-un material pentru Variety.

Matthew McConaughey si-a reinventat total cariera in 2013, iar fanii sai au numit aceasta perioada drept "McConaissance". Actorul de 45 de ani si-a cladit o cariera de peste doua decenii cu filme de comedie sau actiune. Si totusi, in toate a reusit sa se remarce si sa iasa in evidenta. Actorul insa a simtit nevoia de o schimbare. Doi ani a refuzat orice rol asemanator cu cele precedente si a pornit in cautarea rolului unei vieti. Si l-a gasit dupa ce producatorii i-au oferit rolul principal in drama Dallas Buyers Club, in regia lui Jean Marc Valle, despre lumea bolnavilor de SIDA in anii '80.

In film, este joaca rolul lui Ron Woodroof, personaj real, care a reusit prin cazul sau delicat sa schimbe sistemul. Diagonistat cu HIV, acestuia i s-au dat doar 6 luni de viata, insa a mai trait 7 ani. Actorul a impresionat nu doar cu interpretarea, ci si cu transformarea fizica.

Timp de un deceniu, criticii nu l-au luat foarte in serios, fiind considerat un actor atragator, care impresiona cu fizicul sau, dar fara sa ofere roluri grele. Si totusi, reusesa in fiecare film sa se remarce prin carisma sa. McConaughey nu regreta nici un film din cariera sa, din contra, consider ca este la fel de dificil sa faci comedii: "E greu sa faci o poveste care poate s-a mai spus si al carui final il cunosti ".

Matthew McConaughey pare sa traiasca cea mai frumoasa perioada din viata lui. Dintr-un burlac convins, acum este casatorit cu modelul brazilian Camila Alves, care i-a daruit si 3 copii. "Mi-am dorit intotdeauna sa fiu tata. Si intr-o zi, mi-am dat seama ca viata mea este mai frumoasa decat viata mea profesionala. Cred ca atunci mi-am dat seama ca am nevoie de o provocare in cariera."

  • A slabit dramatic pentru rolul vietii, care i-a adus Oscarul, dar acum o ia in cealalta directie. Cat de diferit arata

related posts

Modifică setările cookies