Fiica lui Matthew McConaughey nu mai este un bebelus. Cum arata frumoasa Vida


Sex simbolul hollywoodian si fotomodelul brazilian Camila Alves au devenit parinti de trei ori pana acum: in 2008 au avut un baietel pe nume Levi, in 2010 o fetita, pe nume Vida si in 2012 al doilea baietel, pe Livingston.


In ianuarie 2014, micuta Vida, cel de-al doilea copil al cuplului McConaughey-Alves, va implini 4 ani si deja da semne ca o mosteneste pe frumoasa ei mama. Vida are tenul masliniu al mamei ei si buzele ei pline, dar ochii lui mari si parul cret al celebrului ei tata.

Matthew, Camilla si cei trei copii ai lor au fost suprinsi ieri de paparazzi sosind pe aeroportul La Guardia, din New York.

Micuta Vida era imbracata calduros, intr-o geaca de iarna verde deschis, o pereche de blugi si niste cizmulite maro. O caciula roz, pufoasa, a completat look-ul micutei.

Vida este fiica mijlocie a cuplului Matthew si Camilla, care s-au casatorit in iunie anul trecut. Ea mai are un fratior mai mare, de 5 ani si unul mai mic, care implineste 1 an pe 28 decembrie.

Daca paparazzi nu au reusit sa obtina cadre cu micutul Livingston, care era acoperit in carucior, simpaticul Levi a fugit peste tot prin terminal in pantalonasii lui de camuflaj, spre deliciul celor prezenti si, probabil, disperarea parintilor sai.

  • Fiica lui Matthew McConaughey nu mai este un bebelus. Cum arata frumoasa Vida

related posts

Modifică setările cookies