Camila Alves ia cu asalt Hollywood-ul. Sotia lui Matthew McConaughey, o bruneta superba, atrage atentia oricui


Matthew McConaughey se mandreste cu o familie perfecta si o sotie extrem de frumoasa, care i-a oferit 3 copii si inca arata ca scoasa din reviste. Desi ii tine pe cei dragi departe de lumina reflectoarelor, Camila este greu de trecut cu vederea si pozeaza in diverse reviste, in care straluceste. 


Matthew o are alaturi din 2006 pe Camila Alves, un model brazilian impreuna cu care are trei copii, pe Levi Alves McConaughey, Vida Alves McConaughey si pe Livingston Alves McConaughey. Cei doi sunt casatoriti din 2012 si formeaza una dintre cele mai apreciate familii de celebritati. 


Camila s-a mutat in Statele Unite pe vremea cand avea doar 15 si nu stia nici macar un singur cuvant in limba engleza, insa de atunci a trecut ceva timp, iar frumoasa brazilianca  este imposibil de ignorat atunci cand isi face aparitia in public., Desi pe contul sau de Instagram, Camila pare nemultumita de corpul sau de dupa nastere, noi o putem contrazice, pentru ca bruneta arata mai bine decat multe dintre actritele consacrate ale Hollywood-ului. 

Acum in varsta de 35 de ani. frumoasa bruneta a povestit pentru cei de la Ocean Drive ca a lucrat ca menajera, pentru ca la varsta venirii sale in Statele Unite, acesta era singurul lucru pe care stia sa il faca. Apoi a urmat, trepat, o cariera in modelling, iar motivul nu este deloc surprinzator:Mai multe imagini in galeria foto:

  • Camila Alves ia cu asalt Hollywood-ul. Sotia lui Matthew McConaughey, o bruneta superba, atrage atentia oricui

related posts

Modifică setările cookies