De nerecunoscut. Cum arata acum Matthew McConaughey, actorul care a slabit 23kg pentru rolul din Dallas Buyers Club


A slabit dramatic pentru rolul vietii, care i-a adus Oscarul. Acum, Matthew McConaughey incearca sa-si reintre in forma care l-a consacrat la Hollywood.


Dupa ce a slabit dramatic pentru rolul din Dallas Buyers Club, care i-a adus premiul Oscar, actorul si-a recapatat treptat masa musculara si si-a reluat stilul de viata sanatos.

In urma cu putin timp, paparazzii l-au pozat in timpul unei sesiuni de alergare, unul din tipurile de exercitii fizice pe care actorul le face constant. Imbracat in haine sport, cu barba generoasa si ochelari de soare, starul e greu de recunoscut pana si pentru cei mai infocati fani, care sunt obisnuit cu alt tip de look.

Pentru rolul din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughye a slabit pana a ajuns la o silueta scheletica. Dar el nu a impresionat doar cu aspectul fizic, ci si cu umanitatea pe care i-a adus-o unui personaj pe care nu il admiri la inceput, dar pe care ajungi sa-l indragesti spre final. "Este prima data in cariera in care pierd bani, fara gluma. Am refuzat orice rol timp de 2 ani pana a aparut acest film", spunea actorul intr-un material pentru Variety.

related posts

Modifică setările cookies