Adevarul despre relatia dintre Jennifer Lopez si Casper Smart. Ce a declarat cantareata in cadrul unui interviu sincer


Viata amoroasa a lui Jennifer Lopez este destul de imprevizibila, relatia pe care o are cu Casper Smart de cativa ani trecand prin diferite faze.


Dupa ce s-au despartit pentru cateva luni, cei doi au mai dat o sansa relatiei, iar de anul trecut au fost vazuti de nenumarate ori impreuna, participand la diferite evenimente, dar si in timpul liber, alaturi de gemenii vedetei.

La un moment dat, Jennifer Lopez a aparut in public un un inel de diamant pe deget, iar speculatiile despre o posibila logona nu au intarziat sa apara.

Intr-un interviu acordat pentru emisiunea radio a lui Ryan Seacrest, vedeta de 46 de ani a deslusit misterul din jurul informatiilor care au aparut in ultimele luni cu privire la statutul amoros. "Nu sunt logodita si nici nu stiu cum au aparut aceste speculatii. Am fost atat de ocupata, incat nu am avut timp sa citesc stirile", a marturisit aceasta.

De curand, Jennifer Lopez si-a inceput seria concertelor de la Las Vegas, iar fanii nu au fost dezamagiti. In plus, artista filmeaza si pentru serialul in care apare, Shades of Blue si este implicata si in show-ul American Idol.

  • Adevarul despre relatia dintre Jennifer Lopez si Casper Smart. Ce a declarat cantareata in cadrul unui interviu sincer

related posts

Modifică setările cookies