Angelique Boyer, actrita de telenovele cu trup de zeita. Cum s-a pozat frumoasa "Teresa" la plaja


Rolul controversat din telenovela "Teresa", difuzata la AcasaTV, i-a dus o multi de admiratori si admiratoare din randurile publicului din Romania. In viata reala se iubeste cu partenerul din film si arata chiar mai bie decat personajul sau.


Angelique frecventeaza sala de sport, iar asta nu ii aduce decat beneficii, avand in vedere ca are un trup extrem de apropiat de perfectiune. Ultimele imagini de la plaja, pe care le-a postat, o arata pe actrita de origine franceza si mexicana intr-o forma de zile mari.

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Mexic, Angelique este urmarita cu atentie de cele peste 3 milioane de fanii ai sai de pe Instagram, care nu scapa din ochi vreo postare.

 

Y buen amigo @diegodreyfus gracias ????????????

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer) on 

 

Mis gafas @barsot.fashionessentials muy divertidas! GRACIAS ????????????????????????

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer) on 

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer) on

Angelique si Sebastian Rulli s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Teresa", insa actrita a format un cuplu cu producatorul serialului, Alberto Castro, cu 28 de ani mai in varsta decat ea, iar Rulli era casatorit cu o actrita argentinianca.

Abia dupa ce Sebastian a trecut printr-o alta relatie, cu Aracely Arambula, el si Angelique au decis sa dea o sansa chimiei dintre ei. Din 2014 cei doi formeaza un cuplu solid si extrem de invidiat.

  • Angelique Boyer, actrita de telenovele cu trup de zeita. Cum s-a pozat frumoasa Teresa la plaja

related posts

Modifică setările cookies