Angelique Boyer, la plaja. Cum a fost surprinsa si cum arata cu adevarat corpul divei latino


Pe Angelique Boyer romanii au cunoscut-o in telenovela "Rebelde", unde a jucat rolul lui Vico, o tanara cu atitudine care invata intr-un colegiu particular alaturi de alti adolescenti de aceeasi varsta. Mai apoi, ei au admirat-o in Teresa, unde juca rolul protagonic si negativ al unei femei interesate.


In varsta de 25 de ani, superba actrita de origine franceza care s-a mutat cu familia in Mexic de la o varsta frageda si-a inceput cariera in actorie cu roluri secundare si personaje pozitive, indragite de public.

Pe masura ce s-a maturizat insa, cariera ei in lumea telenovelelor a devenit din ce in ce mai infloritoare, iar apogeul l-a cunoscut in "Teresa", un remake ce spunea povestea unei femei ambitioase si lipsite de scrupule care ii manipula pe toti cei din jur pentru a-si atinge scopurile.

Pink, criticata desi nu are pic de grasime pe corp. Artista arata ca un pachet de muschi pe coperta unei reviste celebre - FOTO

Transformata brusc in star national si international, cu premii si distinctii din partea celor mai importante ceremonii din lumea telenovelelor, Angelique a devenit un adevarat idol pentru tinerele din intreaga lume, care isi doresc sa arate ca ea si sa duca acest stil glamuros de viata.

Cum arata insa cu adevarat trupul actritei-papusa din Mexic si ce ascunde Angelique sub hainele atent alese de stilisti? Ei bine, la fel ca tenul ei lipsit de imperfectiuni, si corpul arata absolut senzational.

Desi nu este foarte inalta, Boyer este tonifiata si sexy, semn ca intr-adevar isi merita titlul de una dintre cele mai hot actrite de origine mexicana ale ultimilor ani.

Ce nota merita pentru felul in care arata? Stiai ca are un corp atat de frumos?

FOTO: encapsulados.tv

  • Angelique Boyer, la plaja. Cum a fost surprinsa si cum arata cu adevarat corpul divei latino

related posts

Modifică setările cookies