Angelique Boyer si Sebastian Rulli au sarbatorit un an de relatie. Cat de bine arata iubitul actritei din "Rebelde"


Angelique Boyer si Sebastian Rulli formeaza unul dintre cele mai frumoase clupluri din showbiz-ul international, cei doi jucand in doua telenovele cunoscute, iar in urma cu cateva zile au sarbatorit un an de relatie. 


Cei doi actori au sarbatorit acest eveniment important prin intermediul unei excursii in Europa, ocazie cu care au postat numeroase fotografii pe conturile de socializare, dorindu-si sa pastreze legatura cu fanii si sa le arate acestora cum se distreaza intr-o perioada foarte frumoasa a vietii lor.

Sebastian Rulli a tinut sa-i faca o declaratie de dragoste iubitei sale prin intermediul unui mesaj postat la o imagine de pe contul de Instagram: "Astazi nu sarbatoresc visul de a implini un an. Astazi sarbatoresc faptul ca intr-un an ne-am indeplinit o multime de vise. Pentru ca alaturi de tine nu trece timpul, timpul sta pe loc. Si asa vreau sa ramana. Sa-mi indeplinesc vise tot timpul alaturi de tine".

In primavara, dupa o serie de speculatii si de fotografii in care apareau impreuna, Sebastian Rulli si Angelique Boyer au confirmat ca sunt impreuna, in luna septembrie, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter: "Intai colegi de platou, apoi prieteni si acum, multumesc lui Dumnezeu, iubiti. Suntem un cuplu!"  

  • Angelique Boyer si Sebastian Rulli au sarbatorit un an de relatie. Cat de bine arata iubitul actritei din Rebelde

related posts

Modifică setările cookies