Angelique Boyer si Sebastian Rulli, la plaja. Cum arata cei doi actori imbracati doar in costume de baie


Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor. Angelique Boyer si Sebastian Rulli arata perfect impreuna atat pe micile ecrane, cat si dincolo de ele. Dovada? Imaginile surprinse cu cei doi la plaja.


Ea este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Mexic. El este ravnit de milioane de femei din intreaga lume. Impreuna, formeaza cuplul perfect, pe care paparazzii abia asteapta sa-l surprinda in ipostaze obisnuite, in zile obisnuite din viata lor.

Acest lucru s-a intamplat cand cei doi au sarbatorit un an de relatie si au ales sa se retraga pe plajele din Malaga, Spania, pentru a se relaxa si a se bucura de prezenta persoanei iubite. Alaturi de ei a fost si fiul lui Sebastian Rulli, care a intregit "portretul de familie" si a oferit fotografilor instantaneele la care ravneau.

In imaginile care fac de atunci inconjurul internetului, fanii au putut sa admire corpul suplu si formele apetisante ale lui Angelique Boyer, care a optat pentru un costum de baie format din doua piese. De cealalta parte, admiratoarele au suspinat dupa Sebastian Rulli, care a impresionat in short.

Iata cadrele care demonstreaza cat de bine se potrivesc cei doi actori si cat de bine se inteleg, desi relatia lor nu are inca prea mare vechime:

  • Angelique Boyer si Sebastian Rulli, la plaja. Cum arata cei doi actori imbracati doar in costume de baie

related posts

Modifică setările cookies