Aparitie rara a Mariei Sharapova. Cum arata corpul sportivei intr-un costum de baie minuscul


Maria Sharapova este momentan suspendata, dupa ce in luna ianuarie a acestui an a picat testul antidoping de la Australian Open. Sportiva a ales sa petreaca o parte din timpul liber pe care il are relaxandu-se la plaja, alaturi de Chelsea Handler, iar cele doua au aratat fantastic in costumele de baie pe care le-au purtat.


Sportiva in varsta de  28 de ani si actrita in varsta de 41 de ani au petrecut o zi la plaja, in Los Cabos, Mexico, scrie Daily Mail, iar fotografilor nu le-au scapat cadrele in care Sharapova apare purtand un costum de baie minuscul care ii vine foarte bine.

Cele doua s-au asortat, purtand costume de baie asemanatoare si par sa fi avut parte de o zi placuta impreuna, cele doua razand cu gura pana la urechi in cateva dintre imaginile surprinse de fotografi.


Sportiva si-a etalat silueta de necontestat, picioarele lungi si abdomenul tonifiat fiind, cu siguranta, atuurile sale. Sharapova a purtat un costum de baie negru cu verde si s-a accesorizat cu o pereche de ochelari cu lentile inchise la culoare. Parul lung, blond, cu care si-a obisnuit fanii, a fost lasat pe spate sau prins intr-o coada impletita lejer.

In urma testului antidoping pe care Sharapova l-a picat, Federatia Internationala de Tenis a confirmat ca sportiva va fi suspendata provizoriu, incepand cu 12 martie. Decizia definitiva cu privire la pedeapsa va fi luata in viitorul apropiat. Dupa primele informatii aparute in presa sportiva, Maria Sharapova ar urma sa primeasca intre 2 si 4 ani de suspendare. Desi toata atentia este indreptata asupra ei, Maria Sharapova continua sa se comporte normal si sa-si vada de programul zilnic.

Mai multe imagini poti vedea in galeria foto de mai jos:

  • Aparitie rara a Mariei Sharapova. Cum arata corpul sportivei intr-un costum de baie minuscul

related posts

Modifică setările cookies