Maria Sharapova, aspru criticată de internauți pentru lipsa de atitudine față de războiul din Ucraina


“Când țara arde, baba se piaptănă”, un dicton care pare să i se potrivească mănușă Mariei Sharapova. 


Rusoaica a fost pusă la zid de internauți după ce a postat mai multe fotografii de la Săptămâna Modei de la Paris. 

“Cum te simți să participi la săptămâna modei în timp ce țara ta invadează altă țară?”, i-a scris unul dintre internauți. 

Un altul i-a lăsat un mesaj și mai acid: “În loc să te plimbi pe la Săptămâna Modei de la Paris, ai fi putut să vii la graniță să le dai o mână de ajutor acelor oameni care acum nu mai au casă”.

“Nici un cuvânt despre invazie..”, “Ce ciudat să te văd atât de pasivă!”, “Nu ne spui nimic de ucraineni?”, “Mai bine ți-aș da unfollow. Pare că ești pierdută în lumea ta artificială”, “La ce te puteai aștepta de la o trișoare”, sunt alte mesaje scrise de urmăritorii fostei tenismene. 

“Sunt un fan înfocat al Mariei. Așa am fost în ultimii 20 de ani... de când am văzut-o la junioare. Înțeleg că ea nu vrea să comenteze situația politică reală. Fiecare este liber să facă acest lucru sau nu. Dar ceea ce mi se pare extrem de dezamăgitor este să postezi fotografii de la un eveniment de modă, când suntem în pragul unui al treilea război mondial. Pentru mine este lipsă de empatie. Nu era momentul. Sunt extrem de trist”, i-a mai scris un admirator. 

Internauții sunt siderați de lipsa de reacție a rusoaicei. Maria a participat la mai multe show-uri de modă oganizate la Săptămâna Modei de la Paris. Pe catwalk, mai multe modele au defilat în culorile drapelului ucrainean și chiar cei care au asistat la prezentările de modă au purtat tricouri cu galben și albastru, în semn de solidaritate pentru poporul ucrainean. 

Maria, trebuie să te ridici și să vorbești! Tu ai puterea să schimbi ceva! Știm că ești o luptătoare”, i-a scris un alt internaut. Inițial, Maria blocase accesul fanilor la secțiunea de comentarii. 

Fotografii: Getty Images

 

 

 

 

 

  • Maria Sharapova, aspru criticată de internauți pentru lipsa de atitudine față de războiul din Ucraina

related posts

Modifică setările cookies