Maria Sharapova, aparitie la scurt timp dupa ce a fost suspendata. Cum a iesit sportiva in public


Maria Sharapova nu a scapat, pentru moment, de suspendarea atat de discutata deja de ceva timp. Asa se poate justifica, probabil, ultima sa aparitie publica.


De obicei este considerata una dintre cele mai sexy sportive din lume, insa ultima tinuta in care a aparut pare mai degraba sa o imbatraneasca. 

Cu picioare lungi, chip de papusica si un corp perfect tonifiat, Sharapova a umplu multe pagini de presa cu aparitii care de care mai elegante si mai sexy.

Acum, insa, imbracata intr-o rochie care aminteste de uniformele scolare din trecute, blonda in varsta de 29 de ani nu a parut sa se afle intr-o forma prea buna.


Nici la capitolul par sau machiaj lucrurile nu au stat diferit, Maria adoptand un look cat se poate de natural pentru a participa la Annual Charity Day by Cantor Fitzgerald.

Sportiva a fost fotografiata si in compania lui Simone Bines, la show-ul fashion al Verei Wang, iar imaginile cu cele doua au facut deliciul fanilor. :)


Timp de 11 ani, rusoaica Sharapova de ani a fost cel mai bine platita sportiva din lume, numai in 2015 reusind sa castige 29,7 milioane de dolari. Dupa anuntul care a luat prin surprindere intreaga lume sportiva, acela ca a picat un test antidoping, Sharapova s-a aflat si mai mult in atentia presei de pretutindeni, fanii sai asteptand cu sufletul decizia Federatiei Internationale de Tenis.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Maria Sharapova, aparitie la scurt timp dupa ce a fost suspendata. Cum a iesit sportiva in public

related posts

Modifică setările cookies