Aparitie spectaculoasa a lui Kristen Stewart. Dupa ce si-a taiat tot parul, a aratat ca poate fi extrem de feminina


In urma cu putin timp a lasat pe toata lumea muta de uimire, aparand cu o tunsoare extrem de indrazneata, pe care putine vedete au curajul sa o afiseze. Acum a uimit din nou, aparand intr-una dintre cele mai feminine tinute in care a fost vazuta vreodata. 


Kristen si-a luat prin surprindere toti fanii, la un eveniment la care si-a facut aparitia. Actrita, cunoscuta pentru schimbarile de look repetate pe care si la face,  a afisat un o noua tunsoare, foarte indrazneata: si-a taiat parul periuta si s-a vopsit blond platinat. Iar despre rezultat nu se poate vorbi decat de bine, pentru ca i se potriveste ca o manusa.

Imediat dupa aparitiile sale "baietoase", Kristen a uimit din nou, dovedind ca poate fi extrem de feminina si de sexy. A aparut la premiera "Personal Shopper", din New York, imbracata intr-o rochie lunga, cu spatele gol, complet argintie. Intreaga sa aparitiea a stralucit, la propriu si la figurat, devenind una dintre cele mai frumoase prezente ale actritei pe covorul rosu.  Machiajul ei a fost unul puternic, cu ochii intens conturati, asa cum ne-a obisnuit deja.

Kristen a povestit ulterior de ce a ales sa isi tunda parul complet: "Este mult mai practic. Nu vom avea timp sa stilizam parul odata ce voi incepe sa port casca", a spus actrita, facand referire la noul sau rol, din filmul "Underwater". Desi nu i s-a cerut sa se tunda, in mod special, Kristen a privit asta ca pe o provocare pe care a si acceptat-o.

Vezi imagini in galeria de mai jos:

  • Aparitie spectaculoasa a lui Kristen Stewart. Dupa ce si-a taiat tot parul, a aratat ca poate fi extrem de feminina

related posts

Modifică setările cookies