In Twilight impresiona cu look-ul ei feminin. In viata de zi cu zi e complet diferita. Cum a fost pozata Kristen Stewart


In Twilight aparea in tinute feminine si emana vulnerabilitate. In viata reala, adopta un stil complet diferit, iar pozele surprinse de paparazzi arata exact cat e de stransformata.


In urma cu putin timp, paparazzii au surprins-o pe Kristen Stewart pe strazile din Hollywood. Imbracata in haine sport, cu caciula pe cap si ochelari de soare, actrita a demonstrat ca e complet diferita de personajul pe care l-a jucat.

Aparitia ei a avut loc la scurt timp de la debutul ei regizoral: in cadrul Festivalului de Film de la Sundance, Kristen a lansat "Come Swim", prima pelicula de lung-metraj de care s-a ocupat in totalitate.

Tot in aceasta perioada, actrita a vorbit si despre o obsesie mai veche pe care Donald Trump a avut-o legata de ea. Prin 2012, cand Kristen Stewart se iubea cu Robert Pattinson, actualul presedinte al Statelor Unite scria tweet-uri despre relatia lor si spunea ca n-ar trebui sa se impace dupa ce ea a calcat stramb.

Toti atunci, el scria ca daca l-a inselat o data, il va mai insela si spunea ca nu gresesete niciodata cand vine vorba de a citi oamenii.

"Era obsedat de mine. N-am inteles niciodata de ce, nici acum nu-mi vine sa cred ca acelasi barbat care ma ataca pe Twitter, acum e presedinte." 


 

  • In Twilight impresiona cu look-ul ei feminin. In viata de zi cu zi e complet diferita. Cum a fost pozata Kristen Stewart

related posts

Modifică setările cookies