Asa arata chipul ei la 44 de ani. Adevarul despre tenul lui Jennifer Aniston, fara machiaj sau Photoshop


Vedetele de la Hollywood sunt rar surprinse fara machiaj, dar si mai rar se lasa fotografiate fara machiaj.


Jennifer Aniston este una dintre actritele careia nu-i este frica sa-si arate adevarata fata, cea fara machiaj. Recent, vedeta s-a lasat fotografiata de hair-stylistul ei Chris McMillan.

Actrita apare alaturi de acesta pe terasa unei cladiri "zgarie nori", fata vedetei fiind complet lipsita de orice urma de machiaj. Stilistul a postat fotografia pe pagina sa de Instagram cu mesajul "best friend, no make up girl", iar look-ul fresh al lui Jennifer a fost apreciat de mii de admiratori.

Prezenta la salonul acestuia a fost de bun augur, caci nu la mult timp dupa, actrita a luat parte la doua conferinte de presa din New York in care si-a promovat ultimul film in care joaca, unde a impresionat audienta. Actrita s-a remarcat prin doua tinute, una cuminte si una sexy, ambele potrivite personalitatii sale.

In timp ce la prima conferinta, Jennifer s-a afisat intr-o rochie neagra lunga pana la glezna, cu o geaca de blugi, o pereche de sandale leopard si un minim de machiaj, la cea de-a doua actrita a avut o tinuta all-black, mulata si sexy, compusa din fusta, bluza si sacou.

Cert este ca actrita de 44 de ani arata impresionant, cu atat mai mult cu cat tenul acesteia nu i-ar trada vreodata varsta, iar viitorul ei sot, Justin Theroux, este unul dintre barbatii norocosi care se trezesc dimineata langa o femeie frumoasa.

  • Asa arata chipul ei la 44 de ani. Adevarul despre tenul lui Jennifer Aniston, fara machiaj sau Photoshop

related posts

Modifică setările cookies