Se relansează serialul Friends? Jennifer Aniston le dă speranțe fanilor


Jennifer Aniston a vorbit recent, într-un interviu acordat presei de peste Ocean, despre serialul “Friends” și l-a descis ca fiind “cel mai mișto job pe care l-am avut vreodată". Ba mai mult, actrița le-a dat speranțe fanilor care visează la un nou sezon al faimosului sperial.


În cel mai recent interviu pe care l-a acordat, Jennifer Aniston a vorbit despre “Friends”, serialul care a făcut-o faimoasă și în care a jucat timp de 10 ani (1996-2004): “până să se termine serialul, am tot fost întrebați dacă vom reveni cu un nou sezon. Visez la asta. A fost cel mai mișto job pe care l-am avut vreodată. Nu știu cum ar arăta dacă l-am face astăzi, dar nu se știe niciodată. Multe seriale au fost relansate cu succes”. 

Remember this? Tag your roommates!

A post shared by Friends (@friends) on


În același interviu, actrița a vorbit și despre faptul că este singură și nu are copii la 49 de ani:

„Este destul de nebunesc. Prejudecățile lor sunt de genul: Jen nu poate păstra un bărbat și Jen refuză să aibă un copil pentru că este egoistă și dedicată carierei sale. Sau că sunt tristă și am inima frântă. Numeni nu știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Nimeni nu ia în considerare cât de sensibil ar putea fi acest subiect pentru mine și partenerul meu. Ei nu știu prin ce am trecut din punct de vedere medical sau emoțional. Există o presiune asupra femeilor să devină mame, iar dacă nu o fac, atunci sunt declarate bunuri defecte. Poate că scopul meu pe această planetă nu este să procreez. Poate sunt alte lucruri pe care ar trebui să le fac”.Jennifer Aniston a fost căsătorită de două ori. Primul ei soț a fost Brad Pitt, dar cei doi au divorțat în 2005, iar cea de-a doua căsnicie a durat timp de doi ani și a fost cu actorul Justin Theroux.

related posts

Modifică setările cookies