Reactie neasteptata a lui Brad Pitt dupa divortul de Angelina Jolie. Ce s-a intamplat intre el si Jennifer Aniston


Nu si-au vorbit timp de 10 ani si a spus despre casnicia lor ca a fost jalnica. Jennifer Aniston si Brad Pitt nu au mai tinut legatura din momentul in care acesata a parasit-o pentru Angelina Jolie si a facut declaratii defaimatoare la adresa ei si a casniciei lor.


"Mi-am petrecut anii '90 incercand sa ma ascund. Am inceput sa ma satur de mine stand pe o canapea, fumand marijuana. Incepusem sa ma simt jalnic, nu traiam o viaţa interesanta. Casnicia mea a avut o legatura cu asta. Am incercat sa pretind ca mariajul era ceva ce nu exista in realitate", a declarat actorul in urma cu mai multi ani referitor la casnicia lui cu Jennifer Aniston.

Cele mai noi informatii sustin ca Brad Pitt af fi reluat legatura cu fosta sa sotie, careia i-ar fi trimis mesaje de cateva ori. Acesta ar fi felicitat-o de ziua ei, care a fost in februarie. Insa lucrurile au ramas la acest nivel, Aniston fiind intr-o casnicie fericita cu actorul Justin Theroux.

Se pare ca Brad Pitt si-ar fi gasit o confidenta in Aniston dupa despartirea de Angelina. "Brad i-a spus ca trece prin clipe grele si au schimbat cateva mesaje legate de trecutul lor. Justin nu e deranjat, stie ca Jennifer vrea doar sa fie politicoasa", a spus o sursa.

Jennifer Aniston si Brad Pitt au divortat in 2005, dupa ce actorul s-a indragostit de Angelina Jolie pe platourile de filmare ale Mr. & Mrs. Smith.

  • Reactie neasteptata a lui Brad Pitt dupa divortul de Angelina Jolie. Ce s-a intamplat intre el si Jennifer Aniston

related posts

Modifică setările cookies