Diferenta dintre aceste imagini este de 17 ani. Cat o costa pe Jennifer Aniston sa tina timpul in loc


Jennifer Aniston a uimit pe toata lumea la una dintre cele mai recente aparitii ale sale. Vedeta in varsta de 48 de ani pare ca nu a imbatranit deloc, iar imaginile o dovedesc. Anul acesta, la decernarea Premiilor Oscar, a purtat o rochie asemanatoare cu cea din urma cu 17 ani, cand a venit la Oscaruri insotita de sotul ei din acea perioada, Brad Pitt.


Fascinati de look-ul fresh al actritei, ziaristii de la Daily Mail au pus cap la cap toate tratamentele si procedurile de infrumusetare la care a apelat Jennifer Aniston in ultimii 17 ani si, potrivit calculelor lor, aceasta a cheltuit aproape un milion si jumatate de euro in aceasta perioada, sau 81 de mii de euro pe an. Poate parea mult, insa Aniston are o avere de 130 de milioane de euro :)

Foto: Jennifer Aniston si Brad Pitt, la decernarea Premiilor Oscar din 2000

Jurnalistii britanici au ajuns la concluzia ca dieta pe care o tine o costa in jur de 18.000 de euro pe an. Aceasta apeleaza la compania Diet Designs, care ii trimite mesele dietetice, compuse de un nutritionist celebru, acasa.Foto: Jennifer Aniston si Justin Theroux, 2017

Tratamentele faciale o costa in jur de 8000 de euro pe an, iar in par ivesteste in jur de 7000 de euro pe an. Are o antrenoare personala de fitness cu care lucreaza de sase ori pe saptamana, care o costa 40.000 de euro pe an.

 
Jennifer Aniston lucreaza inca cu acelasi hairstylist din urma cu mai bine de 20 de ani, care i-a facut celebra "tunsoare Rachel", bobul cu care facea furori in serialul Friends. Il plateste cu 8000 de euro pe an.


Desigur, acestea sunt doar o parte dintre cheltuielile de infrumusetare, lista fiind una extrem de lunga... dar rezultatele sunt spectaculoase :)
  • Diferenta dintre aceste imagini este de 17 ani. Cat o costa pe Jennifer Aniston sa tina timpul in loc

related posts

Modifică setările cookies