Asemanarea e izbitoare, inclusiv la celebrul posterior! Cum arata sosia lui Jennifer Lopez, un model Playboy cu 13 ani mai tanar


Nu este la fel de cunoscuta si nu este, cu siguranta, la fel de bogata precum J.Lo, dar Jessica Burciaga se poate mandri oricand cu un fizic la fel de atragator ca cel al superstarului latino.


Superba satena s-a nascut in 1983 in California, dintr-un tata mexican si o mama cu origini franceze si irlandeze.

Dupa absolvirea liceului, Jessica a aparut ca figuranta in emisiuni TV sau in videoclipuri muzicale. In timpul facultatii a lucrat ca model, pentru a se intretine.

In august 2005 a castigat un concurs de modele organizat de revista "Stuff" si de atunci a fost abordata de diverse alte publicatii. Printre revistele pentru care a pozat Jessica se numara "Maxim" si "Savvy".

La 23 de ani, tanara a primit un job de iepuras blackjack dealer la clubul Playboy din Las Vegas, Nevada. Trei ani mai tarziu a pozat in celebra revista pentru barbati, primind titlul de "playmate of the month" in februarie 2009.

De atunci Jennifer a castigat cateva concursuri de frumusete si a aparut in cateva episoade ale reality show-ului "The Girls Next Door".

Spune si tu: ce parere ai despre asemanarea dintre Jessica si Jennifer? Nu-i asa ca ar putea sa fie oricand dublura lui J.Lo.?

  • Asemanarea e izbitoare, inclusiv la celebrul posterior! Cum arata sosia lui Jennifer Lopez, un model Playboy cu 13 ani mai tanar

related posts

Modifică setările cookies