Ashley Olsen, la plaja cu iubitul de 58 de ani. Cum arata barbatul care a cucerit-o pe una din gemenele-minune


Una din gemenele celebre ale Hollywood-ului are o relatie cu un barbat cu 28 de ani mai in varsta decat ea. Ashley Olsen a fost surprinsa de curand la plaja alaturi de Richard Sachs.


Saint Barts este destinatia exotica preferata a vedetelor de la Hollywood. Insulele au fost asaltate de celebritati, printre care si Ashley Olsen, care a petrecut cateva zile relaxante alaturi de iubitul ei, afaceristul Richard Sachs.

Cei doi par foarte apropiati, iar imaginile ii arata imbratisandu-se, insa diferenta de varsta dintre ei a fost observata de multi dintre fanii artistei. Richard Sachs este dealer si colectionar de arta si nu se stie exact cum a cucerit-o pe mai tanara actrita si creatoare de moda. Cert este insa ca gemenele Olsen simt o atractie pentru barbatii mai in varsta. 

Sora geamana a lui Ashley, Mary-Kate, este casatorita cu Olivier Sarkozy, fratele lui Nicolas Sarkozy, iar diferenta de ani dintre parteneri este aproape la fel de mare, cele doua surori fiind, evident, interesate de barbati maturi. Cele doua cupluri s-au bucurat chiar de o cina impreuna, in urma cu putin timp, conform Daily Mail.

  • Ashley Olsen, la plaja cu iubitul de 58 de ani. Cum arata barbatul care a cucerit-o pe una din gemenele-minune

related posts

Modifică setările cookies