Gemenele Olsen, in bikini, la 30 de ani. Cum arata acum fetitele care au devenit milionare cand aveau numai 6 luni


In urma cu putin timp, celebrele gemene Olsen au fost surprinse de paparazzi la Hotel du Cap Eden Roc, intr-o ipostaza rara. Fashioniste convinse, cele doua au aparut in costum de baie, intr-o companie selecta.


Alaturi de Olivier Sarkozy, sotul lui Mary Kate, cele doua s-au bucurat de vremea placuta si de locatia selecta, fiind surprinse in costume de baie de paparazzii care le-au urmarit pana in Franta.
 

 


Zvelte si zambitoare, cele doua vedete care au cucerit publicul cand aveau numai 6 luni au demonstrat ca au depasit problemele de alimentatie si toate dificultatile prin care au trecut crescand sub lumina reflectoarelor. Mai ales Mary Kate a primit laude, avand in vedere trecutul ei medical si problemele cu anorexia cu care s-a confruntat in adolescenta.
 

 


Inconjurata mereu de modele marimea 0 si ducand un stil de viata haotic, ea a capatat probleme de alimentatie, care in 2004 si-au atins apogeul. In acea perioada, Mary-Kate era piele si os si ii ingrijora pe toti cei din jur cu silueta firava. Acum insa, ea a demonstrat ca este sanatoasa si ca stilul de viata pe care il duce alaturi de Olivier Sarkozy ii prinde de minune.
 

 

Mary-Kate si Ashley Olsen au incantat inimile tuturor pe vremea cand au interpretat rolul lui Michelle Tanner in serialul American Full House, dar si ulterior prin intermediul altor roluri. Dupa o cariera de cativa ani buni in lumea cinematografiei, gemenele au decis sa schimbe traseul vietii lor profesionale si sa ia drumul modei. A

stfel, cele doua si-au lansat propria linie de creatie vestimentara, iar aparitiile lor la evenimentele mondene au reusit sa impresioneze prin bun gust, stil si inovatie. Cele doua blonde au recunoscut ca atractia pentru lumea fascinanta a modei a avut loc inca de pe vremea cand filmau si erau nevoite sa schimbe pana si 12 outfit-uri pe zi.

  • Gemenele Olsen, in bikini, la 30 de ani. Cum arata acum fetitele care au devenit milionare cand aveau numai 6 luni

related posts

Modifică setările cookies