Mary-Kate Olsen s-a casatorit cu Olivier Sarkozy. Ce a aflat presa despre nunta celor doi


Una dintre gemenele-minune de la Hollywood a facut pasul cel mare si a spus "Da" intr-o ceremonie privata din Manhattan, in fata a doar 50 de invitati. Mary-Kate Olsen s-a casatorit cu fratele fostului presedinte al Frantei, iar evenimentul a fost extrem de intim.


"Ceremona a avut loc in aer liber, intr-un cadru restrans, dar cochet. Cei doi miri nu au avut multi invitati, insa si-au dorit da parintii lor sa fie prezenti in acest moment special. Adevarata distractie a inceput cand petrecerea s-a mutat in interior, insa", a dezvaluit o sursa pentru publicatiile mondene.

Se spune ca Mary-Kate si Olivier i-au cerut decoratorului sa incorporeze in design multe boluri cu tigarete, pe care invitatii sa le poata fuma in voie de-a lungul petrecerii. "Asta au facut toata noaptea", a incheiat sursa.

Presa nu a reusit sa faca rost de mai multe informatii legate de eveniment, nunta celor doi fiind organizata intr-un mod foarte discret, departe de obiectivele presei.

Mary-Kate Olsen si Olivier Sarkozy s-au logodit in anul 2014, dupa o relatie de doi ani. Se spune ca fratele fostului presedinte francez i-a oferit un inel vintage cu diamant de 4 karate, pe care l-a achizitionat in cadrul unei licitatii cu staif pentru impresionanta suma de 80.000 de dolari. 

Cuplul locuieste impreuna intr-un imobil de 13.5 milioane de dolari din Manhattan si pastreaza o relatie amicala cu fosta sotie a lui Sarkozy si cei doi copii pe care barbatul ii are cu aceasta.

  • Mary-Kate Olsen s-a casatorit cu Olivier Sarkozy. Ce a aflat presa despre nunta celor doi

related posts

Modifică setările cookies