A fost una din copilele rasfatate ale Hollywood-ului. Cum a ajuns sa arate Mary Kate, una din gemenele-minune Olsen


Mary-Kate si Ashley Olsen au incantat inimile tuturor pe vremea cand au interpretat rolul lui Michelle Tanner in serialul american "Full House", dar si ulterior prin intermediul altor roluri. Dupa o cariera de cativa ani buni in lumea cinematografiei, gemenele au decis sa schimbe traseul vietii lor profesionale si sa ia drumul modei.


Astfel, Mary-Kate si Ashely si-au facut un nume in fashion si creeaza tinute atat pe cont propriu, cat si in colaborare cu alti designeri cunoscuti. In spatele cortinei insa, viata lor nu a fost mereu la fel de glamuroasa pe cat a parut din fata micilor si marilor ecrane, cele doua confruntandu-se cu tot felul de probleme personale de-a lungul timpului.

Cel mai dificil obstacol prin care au fost nevoite sa treaca a fost anorexia lui Mary-Kate, care ar fi putut chiar sa o ucida. Inconjurata mereu de modele marimea 0 si ducand un stil de viata haotic, una dintre gemene a capatat probleme de alimentatie, care in 2004 si-au atins apogeul. In acea perioada, Mary-Kate era piele si os si ii ingrijora pe toti cei din jur cu silueta firava.

Din fericire, atat ea cat si familia au constientizat la timp problema, internand-o intr-o clinica speciala pentru persoanele anorexice, unde tanara a fost vindecata si si-a schimbat complet stilul de viata. Acum, Mary-Kate este intr-o forma foarte buna si s-a trasformat intr-un exemplu pentru toate fanele care ii urmaresc indeaproape fiecare pas. Ea a vorbit in 2010 despre acea perioada sumbra a vietii si a dat vina pe mediul in care a crescut pentru problemele de alimentatie.

Mary-Kate formeaza un cuplu cu Olivier Sarkozy, fratele vitreg al lui Nicolas Sarkozy, cu care este logodita din martie 2014. In urma cu putin timp, ei au fost surprinsi la o galerie de arta nud din New York City, unde s-au lasat fotografiati de paparazzi.

Iata cum arata geamana acum si cat s-a transformat la varsta de 30 de ani:

  • A fost una din copilele rasfatate ale Hollywood-ului. Cum a ajuns sa arate Mary Kate, una din gemenele-minune Olsen

related posts

Modifică setările cookies