Una dintre gemenele Olsen este de nerecunoscut. Cat de mult s-a schimbat Mary-Kate in comparatie cu sora ei


Dupa o perioada in care Mary-Kate si Ashley erau greu de diferentiat, gemenele Olsen par sa fi ajuns in momentul in care sa nu mai fie confundate. 


Prezente la un eveniment monden, cele doua staruri de la Hollywood, devenite acum designeri de succes, au surprins pe toata lumea cu aparitia lor, din cauza diferentei de aspect mai mult decat evidenta dintre ele. 

Daca chipul lui Ashley a ramas la fel de angelic si de tineresc, infatisarea lui Mary-Kate pare sa fi suferit o transformare incredibila, aceasta fiind total diferita fata de sora sa.

La vederea fotografiilor realizate de paparazzi, nu putini au fost cei care au luat in calcul varianta ca Mary-Kate sa fi apelat la chirurgia estetica pentru o schimbare de look, diferenta dintre felul in care arata acum si felul in care arata acum un an fiind mai mult decat evidenta.

Mary-Kate (28 de ani) si Olivier Sarkozy, fratele vitreg al lui Nicolas Sarkozy, sunt logoditi din martie 2014, cei doi intalnindu-se din mai 2012. De cealalta parte, Ashley are o relatie cu regizorul Bennett Miller, pe cei doi despartindu-i aproape 20 de ani. Pana in ianuarie, designer-ul a fost impreuna cu David Schulte (44 de ani), CEO Oliver Peoples. 

  • Una dintre gemenele Olsen este de nerecunoscut. Cat de mult s-a schimbat Mary-Kate in comparatie cu sora ei

related posts

Modifică setările cookies