Sora superba a gemenelor Olsen. Cum arata Elizabeth si ce spune despre Mary Kate si Ashley


Crescuta in umbra mult mai celebrelor sale surori, Mary-Kate si Ashley Olsen, Elizabeth devenit cu adevarat celebra abia in ultimii doi ani. Desi are o cariera pe cont propriu, ea este in continuare comparata cu gemenele mai mari.


Pe gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen le cunosti din filmele la care te uitai in copilarie, insa ai realizat pana acum cat de tare seamana sora mai mica a acestora cu ele? Elizabeth s-a nascut la doi ani dupa gemene si, spre deosebire de ele, a cunoscut celebritatea putin mai tarziu.

Daca cele doua surori mai mari ale ei si-au facut debutul in cinematografie de la o varsta frageda, Elizabeth a cucerit lumea filmului de-abia in 2011, cand a jucat in filmul Martha Marcy May Marlene, pentru care a primit numeroase nominalizari si premii la festivalurile de specialitate.

 

#NEW Allure Magazine, June 2016 issue. ???? // #elizabetholsen

A photo posted by Elizabeth Olsen (@elizabetholsenig) on


Rolul Marthei a consacrat-o, iar din acel moment propunerile au fost din ce in ce mai numeroase, astfel ca in 2013 a aparut alaturi de Dakota Fanning si Demi Moore in Very Good Girls, iar in 2014 a jucat in Godzilla. Comparatiile cu gemenele nu au incetat insa in niciun moment.

"Am stiut mereu ca nu vor inceta comparatiile. La inceput ma deranja, dar am crescut si am invatat sa trec peste. Imi iubesc familia indiferent de ce spun ceilalti", a spus Elizabeth intr-un interviu acordat celor de la Allure.

 

#NEW Allure Magazine Cover Photoshoot ???? // #elizabetholsen @allure

A video posted by Elizabeth Olsen (@elizabetholsenig) on

 

#NEW Allure Magazine, June 2016 issue. ???? // #elizabetholsen

A photo posted by Elizabeth Olsen (@elizabetholsenig) on


Elizabeth Olsen a absolvit New York University's Tisch School of the Arts si The Atlantic Theater Company dupa sase ani de studiu, in 2009 ea petrecand o vara la Moscova, la The Art Theatre School. Mai nou, a primit rolul lui Scarlet Witch din universul Marvel.

  • Sora superba a gemenelor Olsen. Cum arata Elizabeth si ce spune despre Mary Kate si Ashley

related posts

Modifică setările cookies