Le mai știi? Cum arată acum gemenele Olsen, fetițele care au devenit milionare când aveau numai 6 ani


Ashley și Mary Kate Olsen au intrat în istorie, devenind cele mai tinere milionare ale Americii, pe vremea când alți copii desenează cerculețe la gradiniță. 


Ashley și Mary Kate și-au făcut debutul în lumea filmului pe vremea când aveau de-abia 6 luni, în sitcomul "Full House", lansat în 1987.  

Gemenele deveneau astfel idolii milioanelor de fani din lumea întreagă, reușind să strângă multe milioane de dolari în conturi chiar înainte să împlinească vârsta de 10 ani. 

După o carieră de câțiva ani buni în lumea cinematografiei, gemenele au decis să schimbe traseul vieții lor profesionale și să ia drumul modei.  Astfel, cele două și-au lansat propria linie de creație vestimentară, iar aparițiile lor la evenimentele mondene au reușit să impresioneze prin bun gust, stil și inovatie. 

Cele doua blonde au recunoscut că atracția pentru lumea fascinantă a modei a avut loc încaă de pe vremea când filmau și erau nevoite să schimbe până și 12 outfit-uri pe zi.

Gemenle Olsen au fost surprinse recent la un eveniment din industria modei. Zvelte și zâmbitoare, cele două vedete care au cucerit publicul când aveau numai 6 luni au demonstrat ca au depășit problemele de alimentație și toate dificultățile prin care au trecut crescând sub lumina reflectoarelor. 


 

Mai ales Mary Kate a primit laude, avand in vedere trecutul ei medical si problemele cu anorexia cu care s-a confruntat in adolescenta. Înconjurată mereu de modele marimea 0 și ducând un stil de viață haotic, ea a căpătat probleme de alimentație, care în 2004 și-au atins apogeul. În acea perioadă, Mary-Kate era piele și os și ii îngrijora pe toți cei din jur cu silueta firavă. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

  • Le mai știi? Cum arată acum gemenele Olsen, fetițele care au devenit milionare când aveau numai 6 ani

related posts

Modifică setările cookies