Au recunoscut ca si-au facut operatii estetice inainte sa implineasca 22 de ani. Vedetele care si-au schimbat infatisarea la o varsta frageda


Din dorinta de a arata cat mai bine, vedetele din showbiz-ul international apeleaza la orice truc, astfel ca de cele mai multe ori isi fac operatii estetice de la varste fragede, chiar inainte de a deveni majore.


VEZI AICI GALERIA FOTO

1. Jennifer Aniston - Actrita a recunoscut ca si-a spart nasul cand era adolescenta, iar dupa acel incident si-a facut o operatie estetica pentru refacerea acestuia.


2. Kourtney Kardashian - La 22 de ani, cea mai mare dintre surorile Kardashian si-a facut implant mamar, trecand de la cupa B la C.3. Jenny McCarthy
- Cand avea 19 ani, celebrul model american a suferit o operatie de marire a sanilor intr-o clinica necunoscuta, in care nu se facea anestezie.


4. Michael Jackson - Starul pop a avut mai multe interventii estetice pana la varsta de 21 de ani, una dintre acestea fiind modificarea formei nasului. Mai tarziu, mama sa a recunoscut ca s-a transformat intr-un dependent de operatii estetice.


5. Janet Jackson - Si sora Regelui a marturisit ca si-a facut o rinoplastie cand era adolescenta.


6. Pamela Anderson - De-a lungul timpului, actrita a avut mai multe interventii chirurgicale de marire a sanilor, cupele sale ajungand la 36 DD. Prima dintre acestea s-a intamplat la 22 de ani.
7. Courtney Stodden
- Desi nu era majora, tanara de 18 ani nu a avut vreo problema atunci cand si-a pus implanturi mamare, facand trecerea de la cupa C la DD.8. Tori Spelling - Intr-un interviu acordat pentru Good Morning America, actrita a recunoscut ca si-a facut o operatie de marire a sanilor la 20 de ani, lucru pe care mai tarziu l-a regretat. "Daca as fi stiut caimi va afecta procesul de lactatie, nu as mai fi facut niciodata asta", a spus Tori.

 

  • Au recunoscut ca si-au facut operatii estetice inainte sa implineasca 22 de ani. Vedetele care si-au schimbat infatisarea la o varsta frageda

related posts

Modifică setările cookies