Cerere in casatorie in direct la "Dansez pentru tine". Care a fost unul dintre cele mai frumoase momente din istoria emisiunii VIDEO


Una dintre concurentele de la "So you think you can dance", varianta canadiana a emisiunii "Dansez pentru tine", a avut parte de supriza vietii ei intr-una dintre emisiunile live.


Unul dintre cele mai frumoase momente din istoria show-ului canadian "Dansez pentru tine" a avut loc in sezonul trei. Protagonista acestuia a fost actrita canadiana Claudia Primeau.

Dupa ce a ajuns in finala concursului si tocmai dansase si astepta rezultatele juriului, Claudia s-a trezit pe scena cu iubitul ei, actorul Francis LaFreniere.

Francis, care a concurat si el in sezonul unu al concursului, a surpins-o pe iubita lui cu intrebarea pe care orice femeie vrea sa o auda. Atunci cand l-a vazut pe iubitul ei ingenunchind si scotand o cutiuta mica rosie, Claudia a izbucnit in plans si nu a mai putut sa raspunda.

Publicul a izbucnit in aplauze, juriul s-a ridicat in picioare si, spre deliciul tuturor, dupa ce a reusit sa se linisteasca putin, Claudia i-a asigurat pe toti ca raspunsul a fost da.

Iata emotionantul moment mai jos:

related posts

Modifică setările cookies