Mihaela Radulescu a dansat un tango pasional la "Dansez pentru tine", dar rochia a tradat-o si a lasat la vedere mai mult decat si-ar fi dorit: FOTO


Mihaela Radulescu a intrat in ringul de la "Dansez pentru tine" unde a executat un tango impecabil alaturi de coregrafui Bogdan Boanta. Imbracata intr-o rochie rosie, decupata, decoltata si despicata pe picior, Mihaela a dansat ca o profesionista si a reusit sa-l impresioneze chiar si pe Mihai Petre.


Cu toate acestea, rochia i-a pus probleme vedetei, care a aratat mai mult decat si-ar fi dorit in momentul in care a executat o pirueta.

Mihaela si Bogdan au dansat pentru Sabin Cojocaru, de 14 ani, din Dorohoi. Pasionat de dans, Sabin a luat contact cu aceasta forma de arta pe cand avea doar cinci ani.

A invatat singur miscari de dans care mai de care mai spectaculoase urmarindu-si la televizor artistii preferati, iar mai apoi a fost remarcat de un coregraf in cadrul unui eveniment.

Vezi mai multe imagini si dansul complet pe protv.ro.

  • Mihaela Radulescu a dansat un tango pasional la Dansez pentru tine , dar rochia a tradat-o si a lasat la vedere mai mult decat si-ar fi dorit: FOTO

related posts

Modifică setările cookies