Chimie intre Emma Watson si partenerul sau chipes din Beauty and the Beast. Cum au aparut cei doi pe covorul rosu


Cea mai celebra actrita din seria Harry Potter este complet transformata si pare sa dea lovitura cu noua productie in care joaca, "Beauty and the Beast". Emma Watson si colegul sau, Dan Stevens, au stralucit la lansarea filmului in Londra.


Desi actorul Dan Stevens poate fi vazut in pielea "Bestiei", pe parcursul filmului, este clar ca atunci cand se transforma inapoi in om, este unul cat se poate de chipes, iar fanii nu au intarziat cu presupunerile despre o posibila chimie intre el si "Belle". Cu toate acestea, Stevens este casatorit cu o dansatoare superba, iar cei doi au un mariaj fericit, care nu lasa loc de interpretari.

La lansarea filmului "Frumoasa si bestia" in Londra, cei doi protagonisti au stralucit. Desigur ca Emma a fost cea care a atras toate privirile.

Rochia actritei a semanat foarte bine cu tinutele demne de podiumurile concursurilor de frumusete, fiind un exemplu perfect de eleganta prin simplitate. Spectacolul a fost facut de capa lunga, cu trena, pe care rochia Emmei a avut-o si care a necesitat o aranjare speciala, pentru a putea sa apara impecabil in fotografii.

Productia va avea premiera incepand cu 17 martie in SUA, iar asteptarile sunt imense: 120 000 000 $ in box office, in primul weekend de difuzare.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Chimie intre Emma Watson si partenerul sau chipes din Beauty and the Beast. Cum au aparut cei doi pe covorul rosu

related posts

Modifică setările cookies