Emma Watson, detalii picante din viata intima. Cea a povestit actrita


A devenit una dintre vedetele controversate ale Hollywood-ului, din momentul in care a intrat in randul feministelor si a inceput sa isi sustina cu vorbe si fapte parerile. Desi o aparitie discreta si intotdeauna decenta, actrita devenita celebra in urma rolului din copilarie, din seria Harry Potter, si-a impartit fanii in doua tabere complet opuse.


Trecerea de la "Hermione" la "Belle" ii priveste frumoasei actrite in varsta de 26 de ani. Insa exista voci care sunt  nemultumite de faptul ca actrita se declarata feminista si urmaresc fiecare miscare. Asa se face ca ultimul pictorial pe care Emma l-a facut a devenit intens discutat.

Se pare ca tinuta actritei, care ii lasa la vedere o portiune mare de piele din zona sanilor, i-a suparat pe unii fani, care au acuzat-o ca nu poti fi cu adevarat feminista pozand asa, din punctul lor de vedere, prea goala.

Mai mult decat atat, se pare ca o prezentatoare de radio ar fi comentat pe seama imaginilor, iar Emma i-a raspuns ca "feminismul nu este un bat cu care sa bati alte femei. Este despre libertate. Despre eliberare. Despre egalitate. Nu e...nu inteleg ce legatura au sanii mei cu asta".

Pe langa raspunsul la acuzatiile primite, actrita din "Beauty and the Beast" a acordat celor de la Into the Gloss un interviu in care a povestit o parte dintre ritualurile sale de frumusete.

Satena a povestit ca foloseste un ulei special, cunoscut in randul vedetelor, dedicat ingrijirii intime: "il folosesc pe varfurile parului, pana la sprancene si par pubian. Este un produs uimitor."

Actrita a mai spus ca nu foloseste niciodata lac de unghii, ca a refuzat sa isi acopere pistruii, pentru ultimul sau rol si ca este dependenta de baile pe indelete, uneori ajungand sa faca baie de 3 ori pe zi: "Nimic rau nu se intampla daca faci baie. Asa ca gasesc mereu timp pentru asta", a spus Emma.
 

  • Emma Watson, detalii picante din viata intima. Cea a povestit actrita

related posts

Modifică setările cookies