Cum arată Daniela Crudu la 9 zile după ce a născut

Daniela Crudu a surprins pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată pentru prima dată și nimeni nu s-a gândit că, într-un timp relativ scurt, fosta vedetă TV va aduce pe lume și cel de-al doilea copil.

Vedeta și-a dorit ca între cei doi copii ai săi să fie o diferență cât mai mică de vârstă, astfel între ei este o diferență de doar un an și patru zile, deoarece fetița s-a născut pe 01 mai 2023!

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu”, afirma în urmă cu un an Daniela Crudu.

Dacă prima sarcină i-a dat ceva bătăi de cap, de această dată, Daniela Crudu a fost mult mai relaxată și, imediat după ce a născut, a postat în mediul virtual și prima fotografie cu bebelușul ei. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI JOS

„Duminică, 05.05.2024, s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu”, a scris Daniela Crudu pe Instagram, la story.

Acum, la nouă zile după ce a născut, Cruduța a postat tot la story pe Instagram o nouă fotografie cu micuțul ei. De această dată, apare și ea în fotografie și se poate vedea cu ochiul liber că Daniela Crudu deja a revenit la forma fizică de invidiat pe care o avea și înainte să rămână gravidă, potrivit playtech.ro.

Sursă foto: Instagram