Reacția unui copil de 9 ani din România când a ajuns pentru prima dată la mare


Chiar dacă weekend de weekend, în lunile de vară, Autostrada Soarelui este plină de mașini și traficul este bară la bară de multe ori, există multe persoane care nu au ajuns niciodată la mare.

Tag-uri: #Romania #mare #copil

Potrivit celor de la ziarul Adevărul, Alin, un băiețel de doar 9 ani din Călărași, a ajuns în luna iulie pentru prima dată în viața lui la mare. Iar totul s-a întâmplat datorită unui program al celor de la World Vision România.

„Alin este unul dintre cei aproape 100 de copii din Călărași pe care i-am dus luna trecută la mare în Năvodari. A fost prima lui vacanță, nu doar de la școală, ci și de la responsabilitățile de acasă. Părinții sunt plecați la muncă în străinătate, iar Alin locuiește cu sora lui și bunica, care acum este bolnavă. Ca un om mare, pentru a îi prelua din sarcini, Alin o ajută adesea la treburile din gospodărie”, a spus Andreea Bujor, Director Advocacy & PR la World Vision Romania.

Iar ea a fost completată chiar de Alin, băiețelul care a văzut pentru prima dată marea în realitate: „Aș putea să rămân aici o viață! Este prima mea vacanță, nu mi-aș fi închipuit că poate fi atât de frumos”!

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

related posts

Modifică setările cookies