Vedete din Romania care le ofera un exemplu pozitiv tinerilor din ziua de azi. Cine sunt cele mai cuminti staruri 


Vedem adesea asa-zisele vedete de carton, care sunt invitate in emisiuni pentru a vorbi despre cele mai recente scandaluri in care sunt implicate. Exista insa in Romania si persoane publice care pot fi un adevarat exemplu mai ales pentru tineri si adolescenti.


Nu se implica in scandaluri, isi canalizeaza atentia exclusiv pe viata profesionala sau sunt familisti convinsi. Iata lista cu cele mai cuminti vedete din showbiz-ul autohton la care ne-am putut gandi noi. Asteptam sa ne faci sugestii in sectiunea de comentarii:

Simona Halep

A muncit din greu pentru a ajunge una dintre cele mai apreciate sportive din intreaga lume si a reusit. Simona Halep, a doua cea mai buna jucatoare de tenis de pe intreg mapamondul, este dovada clara ca perseverenta, disciplina si ambitia te pot ajuta sa-ti transformi visele in realitate.


Smiley

Intr-o industrie muzicala dominata de un grup restrans de compozitori si producatori, Smiley a reusit sa-si faca un nume si sa primeze in topurile muzicale fie pe cont propriu, fie prin artistii care lucreaza cu el. Apare rareori in ziarele de scandal si niciodata din cauza unui gest pe care l-ar fi facut, ci din cauza unor zvonuri (de cele mai multe ori) nefondate. E cuminte, munceste mult, iar fanii de toate varstele il idolatrizeaza. Si pe buna dreptate!


Andra

Este, poate, cea mai iubita artista de muzica dance din Romania. Familista convinsa, Andra nu a ajuns niciodata pe primele pagini ale publicatiilor mondene cu toate ca are in spate o cariera de 14 ani. Vedeta e sotie, mama si femeie de cariera, iar fanii de toate varstele o sprijina indiferent de proiectul in care ar fi implicata, semn ca a reusit sa ii cucereasca nu doar prin talent, ci si prin firea ei prietenoasa.


Andi Moisescu

Felul lui elegant si in acelasi timp acid de a pune problema, inteligenta si profesionalismul l-au transformat intr-un om de televiziune foarte iubit. Nu e telespectator care sa spuna vreun lucru rau despre Andi, pe care cuvintele "discretie" si "bun simt" il caracterizeaza.


Elena Gheorghe

Intr-o lume in care majoritatea cantaretelor sunt abonate ale publicatiilor tabloide, Elena Gheorghe isi incanta fanii cu reusitele din plan profesional. Si ea familista convinsa, solista mizeaza pe decenta si talent pentru a-si mentine cariera pe primele trepte. 


Corina Caragea

Este una dintre cele mai discrete si cuminti prezentatoare TV. Nu au aparut nicidoata in presa stiri negative despre ea si nu i se pot face reprosuri ca ar fi apelat la trucuri "dezinhibate" pentru a deveni atat de cunoscuta si apreciata.

  • Vedete din Romania care le ofera un exemplu pozitiv tinerilor din ziua de azi. Cine sunt cele mai cuminti staruri 

related posts

Modifică setările cookies