Despartire surprinzatoare! Charlize Theron si Sean Penn urmau sa se casatoreasca, dar nu mai formeaza un cuplu


Erau logoditi si se zvonea ca au de gand sa se casatoreasca. Presa a aflat insa ca Charlize Theron si Sean Penn nu mai formeaza un cuplu.


Urmau sa faca pasul cel mare si sa-si spuna "Da" la finalul anului, insa, potrivit surselorUsWeekly, actrita a decis sa anuleze logodna cu Sean Penn. Data concreta a rupturii nu este cunoascuta, iar vestea a venit ca o surpriza inclusiv pentru cunoscuti.

Theron si Penn au fost vazuti chiar si in urma cu cateva luni participand la evenimente mondene impreuna si au calatorit in Europa la inceputul anului. Se pare insa ca intre ei a intervenit ceva si ca de cel putin o luna, Charlize si Sean nu mai locuiesc sub acelasi acoperis.

Charlize Theron si Sean Penn erau impreuna de doi, insa erau buni prieteni de peste 18 ani. Cei doi ar fi urmat sa se casatoreasca si, potrivit unor surse din anturajul lor, isi doreau chiar sa adopte un copil la scurt timp dupa casatorie. E posibil insa ca zvonurile legate de infidelitatile actorului sa fie adevarate.

In urma cu numai cateva luni, National Enquirer a publicat un articol potrivit caruia Penn ar fi petrecut o seara cu o tanara domnisoara intr-un hotel de la Hollywood, lucru care ar fi nemultumit-o pe Charlize. Desi actorul nu a recunoscut infidelitatea, e posibil sa fi existat un smabure de adevar in relatarile presei, ceea ce a dus si la despartirea de acum.

  • Despartire surprinzatoare! Charlize Theron si Sean Penn urmau sa se casatoreasca, dar nu mai formeaza un cuplu

related posts

Modifică setările cookies