Ea e una dintre cele mai inalte actrite. Statura lui nu e tocmai pe masura. Cum au fost surprinsi Charlize Theron si Sean Penn cand au vrut sa se sarute


Nu se mai ascund de ochii lumii. Desi la inceputul relatiei nu au vrut ca presa sa stie despre legatura lor amoroasa, acum Charlize Theron si Sean Penn nu se mai sfiesc si apar impreuna la toate evenimentele mondene.


Intotdeauna a iubit blondele, insa de Charlize pare ca e mai indragostit ca niciodata. Sean si iubita lui superba au fost surprinsi in momente de tandrete chiar la o gala de binefacere, pe covorul rosu al evenimentului monden.

Imbracati de gala, eleganti si pregatiti sa contribuie la ajutorarea persoanelor nevoiase din Haiti, cuplul a pasit in fata fotografilor. Mandri de relatia lor, ei au vrut chiar sa se sarute de fata cu toata lumea, moment care le-a oferit paparazzilor cateva instantanee de senzatie.

E deja cunoscut faptul ca Charlize a lucrat ca model inainte sa fie actrita si ca inaltimea ei o depaseste pe cea a lui Sean. Incaltata in pantofi cu toc, vedeta devine si mai inalta decat el, ea fiind nevoita sa se aplece pentru a-si manifesta afectiunea.

Intr-o astfel de inpostaza i-au surprins fotografii, dandu-le carcotasilor material de amuzament:

  • Ea e una dintre cele mai inalte actrite. Statura lui nu e tocmai pe masura. Cum au fost surprinsi Charlize Theron si Sean Penn cand au vrut sa se sarute

related posts

Modifică setările cookies