El e celebru si bogat, ea extrem de frumoasa. Cum arata fiica rockerului rebel Lenny Kravitz


La numai 24 de ani, Zoe Kravitz si-a facut deja un nume in lumea showbizului si acest lucru nu se datoreaza faptului ca este fata celebrului artist Lenny Kravitz.


Zoe Isabella Kravitz este rodul dragostei dintre talentatul muzician si actrita Lisa Bonet. Ea a mostenit ceva de la ambii parinti, adica dragostea pentru lumea filmului pentru ca in ciuda varstei fragede, frumoasa a jucat deja in 3 filme si a participat la 2 emisiuni de televizune alaturi de nume rasunatoare ca Will si Jaden Smith.

La cat este de frumoasa, nici nu este de mirare ca Zoe este deja un model de renume in industria modelingului. A avut colaborari de succes cu reviste ca "French Jalouse", "Venus Zine" si "Elle", iar in anuii 2009 si 2011 a fost imaginea liniei de parfumuri Vera Wang. Anul acesta, Zoe a lansat o linie de bijuterii in colaborare cu Swarovski, proiecte care i-au facut pe parinti sa se simta mandri de frumoasa lor fiica.

Chiar daca este foarte talentata pe plan muzical si tatal sau ar fi putut sa o ajute, Zoe a trecut muzica la capitolul hobbyuri.

Ceea ce a mai mostenit Zoe de la tatal sau e viata amoroasa agitata. Daca dupa ce s-a despartit de mama sa, Lenny Kravitz si-a facut cunoscuta admiratia pentru femeile frumoase, iar in 2001 a bifat o relatie cu frumoasa Adriana Lima, Zoe a avut si ea cateva relatii cu actori celebri ca Michael Fassbender sau Penn Badgley.

Ce parere aveti despre Zoe Kravitz? Va place de ea?

  • El e celebru si bogat, ea extrem de frumoasa. Cum arata fiica rockerului rebel Lenny Kravitz

related posts

Modifică setările cookies