Enrique Iglesias si Anna Kournikova s-au despartit dupa 13 ani de relatie


Presa spaniola spune ca, de data aceasta, ruptura dintre Enrique Iglesias si frumoasa Anna Kournikova este definitiva. In ultimii ani au circulat mai multe zvonuri conform carora relatia dintre ei s-a deteriorat si ca sunt pe punctul de a se desparti.


Publicatia spaniola El Mundo sustine ca Anna s-ar fi saturat sa tot astepte momentul in care Iglesias se va hotari sa o ia de nevasta. 

"Anna insistă de mulţi ani ca ei să se căsătorească, însă Enrique a refuzat acest lucru şi chiar a vorbit în public despre faptul că nu vrea să se aşeze la casa lui", a declaratmai demult o sursă, citată de femalefirst.co.uk. Desi nunta lor a fost anuntata in presa internationala, pana la urma nu a mai avut loc.

"Nu sunt împotriva căsătoriei, chiar deloc, dar, când ai fost cu cineva pentru o perioadă atât de lungă, nu cred că ne va apropia mai tare (căsătoria, n.r.). Nu cred că ne va face mai fericiţi", a spus nu in urma cu mult timp Enrique Iglesias.

El Mundo scrie ca acum cei doi sunt oficiali despartiti si ca ruptura s-ar fi produs inca din vara.

Enrique Iglesias si Anna Kournikova s-au cunoscut in 2001, atunci cand rusoaica a jucat in videclipul artistului "Escape".

  • Enrique Iglesias si Anna Kournikova s-au despartit dupa 13 ani de relatie

related posts

Modifică setările cookies