Frumoasa, sexy si o sportiva pe cinste. Margot Robbie, show complet in valurile din Hawaii


Actrita care a devenit celebra dupa ce a jucat alaturi de Leonardo Dicaprio in "Lupul de pe Wall Street" face valuri atunci cand apare la plaja, la propriu.


Spunem asta pentru ca frumoasa blonda nu face furori doar cu fizicul sau, ci si cu aptitudinile sale de surferita, ultimele imagini cu ea demonstrand ca este chiar priceputa la acest sport.

Dupa ce a fost fotografiata in timp ce se afla in vacanta alaturi de iubitul ei, Tom Ackerley, in Hawaii, intr-un costum de baie multicolor, urmatoarele imagini o arata chiar mai sexy, in special datorita atitudinii sale.

Spre deosebire de costumul format din doua piese, crosetat, Margot a facut senzatie de data aceasta intr-un costum complet alb, dintr-o singura piesa, numai bun pentru surf.


Fotografii au reusit sa surprinda imagini cu ea atat pe plaja, dar mai ales pe placa de surf. Cateva fotografii chiar o rata pe Margot cazand in apa, complet relaxata si cu gura pana la urechi.


Atunci cand nu se afla in vacanta, frumoasa actrita are un program foarte aglomerat, fiind ocupata cu promovarea celor doua blockbustere in care apare, Legenda lui Tarzan si Suicide Squad.

"Ceea ce o face cu adevarat frumoasa este faptul ca nu e deloc infumurata. E o femeie cu picioarele pe pamant si foarte amuzanta, ceea ce o face atragatoare in ochii barbatilor. Nu-i e teama sa faca haz de necaz, e o australianca pe cinste", spus Alexander Skarsgard, colegul sau de pe platorile de filmare ale productiei Legenda lui Tarzan.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Frumoasa, sexy si o sportiva pe cinste. Margot Robbie, show complet in valurile din Hawaii

related posts

Modifică setările cookies